Γιάννης Μαλανδράκης: Αναβαθμίστε τη λειτουργία των 4 καταστημάτων ΕΛΤΑ που εδρεύουν στο Δήμο Πλατανιά

elta

Αίτημα Δημάρχου Ι. Μαλανδράκη για την αναβάθμιση λειτουργίας 4 καταστημάτων ΕΛΤΑ που εδρεύουν στο Δήμο Πλατανιά

Την αναβάθμιση της λειτουργίας των τεσσάρων καταστημάτων ΕΛΤΑ (πρώην Τ.Τ.) που λειτουργούν στο Δήμο Πλατανιά ζητάει ο Δήμαρχος κ. Ιωάννης Μαλανδράκης, με έγγραφο του προς το Πρόεδρο της EFG Eurobank Ergasias κ. Καραμούζη, το Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Καραβία και το Γενικό Δ/ντη Δικτύου κ. Καλαντωνη.

Σύμφωνα με τον κ. Μαλανδράκη «τα 4 υποκαταστήματα (Αλικιανού -Βουκολιών-Κολυμβαρίου-Πλατανιά) των ΕΛΤΑ, που λειτουργούν στον Καλλικρατικό Δήμο Πλατανιά, διαθέτουν και τις υπηρεσίες του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, όπου εδώ και δεκαετίες εξυπηρετούν τις τέσσερις κομβικές κωμοπόλεις του Δήμου Πλατανιά, τον πληθυσμό της ενδοχώρας και όχι μόνο.

Όπως επισημαίνει ο Δήμαρχος «ο Καλλικρατικός Δήμος Πλατανιά είναι ένας από του πλέον ανεπτυγμένους τουριστικά στην Δυτική Κρήτη (3 εκ διανυκτερεύσεις/χρόνο) και συγκεντρώνει έντονα χαρακτηριστικά ανάπτυξης τόσο του πρωτογενούς όσο και του τριτογενούς τομέα, καθώς δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου πλήθος παραγωγών, αγροτών, μεταποιητών, επιχειρηματιών ενώ υπάρχει και μεγάλος αριθμός συνταξιούχων με τις αντίστοιχες ανάγκες υπηρεσιών από τα υποκαταστήματα σας (πληρωμή επιδοτήσεων, άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών, πληρωμή συντάξεων κλπ).

Στο πλαίσιο αυτό και λαμβάνοντας υπόψη τα ανωτέρω ο κ. Μαλανδράκης – δεδομένης και της ραγδαίας ανάπτυξης που παρουσιάζεται πλέον στο Δήμο Πλατανιά – ζητάει να αναβαθμιστούν οι υπηρεσίες του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου που στεγάζονται εντός των καταστημάτων ώστε να παρασχεθεί πλήθος χρηματοοικονομικών συναλλαγών για τους δημότες, τονίζοντας ότι τα καταστήματα αυτά λειτουργούν εδώ και δεκαετίες και είναι συνυφασμένα με την τοπική κοινωνία και οικονομία, στηρίζοντας έμπρακτα την πολιτική εγγύτητας προς στον δημότη, σε μια περισσότερο αποκεντρωμένη μάλιστα βάση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς