Βρήκαν τα δενδρύλλια αλλά άφαντοι οι δράστες

Καλλιεργούσαν 85 δενδρύλλια τα οποία έφτασαν το ένα μέτρο ύψος σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου τα οποία εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν , αλλά οι ίδιοι έγιναν «καπνός». Ο λόγος για τους δράστες που βρίσκονται πίσω από τη φυτεία η οποία ανακαλύφθηκε στο Ρέθυμνο.

Το πρωί της Παρασκευής αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου με  τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου εντόπισαν τα 85 δενδρύλλια κάνναβης.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου.

Εντοπίστηκε φυτεία με  85 δενδρύλλια κάνναβης σε ορεινή τοποθεσία, στο Ρέθυμνο

 dendryllia kannabis  (2)

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών

 

Εντοπίστηκαν, σήμερα (29.07.2016) το πρωί, σε Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Μυλοποτάμου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου και τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου, ογδόντα πέντε (85) δενδρύλλια κάνναβης.

 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών καθώς και εφαρμογής ειδικού σχεδίου, για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων που περιήλθαν στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε επιχείρηση εξερεύνησης, από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών.

 

Κατά την διάρκεια της εξερεύνησης, εντοπίστηκαν σε Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Μυλοποτάμου, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, (85) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως ένα μέτρο, ευρισκόμενα στο στάδιο της ανάπτυξης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

 

Ενεργούνται έρευνες, στην ευρύτερη περιοχή, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ η προανάκριση, συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς