Τελευταία Νέα

Βιώσιμη διαχείριση νερού από ΔΕΥΑ – Δημότες για μείωση κόστους και βελτίωση ποιότητας και επάρκειας

ydatines gefyres rethymno (3)

Η βιώσιμη διαχείριση νερού τόσο από τις ΔΕΥΑ όσο και από τους δημότες μπορεί να μειώσει το κόστος και για τις δύο πλευρές, όπως και να βελτιώσει την ποιότητα και την επάρκεια του υδατικού δυναμικού της εκάστοτε περιοχής. Όλα αυτά πάντα σε συνάρτηση με τη διαφάνεια και τη δημοσίευση των σχετικών μετρήσεων, όπως οφείλουν άλλωστε οι ΔΕΥΑ.

Πολλά έχουν αλλάξει από την ιδρυτική διακήρυξη των ΔΕΥΑ τη δεκαετία του 1980, ωστόσο οι στόχοι παραμένουν ίδιοι, όμως και αναπροσαρμόζονται με βάση τα νέα κλιματικά και οικονομικά δεδομένα.

Η ενιαία τιμολόγηση στις ΔΕΥΑ ανά την Ελλάδα έχει τεθεί επί τάπητος και αυτό δε σημαίνει ίδια τιμή του νερού παντού, αλλά να ισχύουν οι ίδιοι κανόνες στην τιμολόγησή του.

Στα θρανία Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας στον Μασταμπά Ρεθύμνου, κάθισαν για τις ανάγκες επιμόρφωσης στα πλαίσια του προγράμματος Υδάτινες Γέφυρες ανάμεσα στις ΔΕΥΑ και το Δίκτυο Μεσόγειος SOS, οι αυτοδιοικητικοί του Ρεθύμνου και περιβαλλοντικοί και όχι μόνο, φορείς.

 

Άγγελος Μαλάς Πρόεδρος ΔΕΥΑ Ρεθύμνου
Άγγελος Μαλάς Πρόεδρος ΔΕΥΑ Ρεθύμνου
Βαγγέλης Κουκιάσας Μέλος ΔΣ Δικτύου Μεσόγειος SOS
Βαγγέλης Κουκιάσας Μέλος ΔΣ Δικτύου Μεσόγειος SOS

ydatines gefyres rethymno (1) ydatines gefyres rethymno (9) ydatines gefyres rethymno (2)ydatines gefyres rethymno (7)ydatines gefyres rethymno (6)ydatines gefyres rethymno (8)ydatines gefyres rethymno (5)ydatines gefyres rethymno (4)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize