Τελευταία Νέα

Αυλαία 7ου Πρωταθλήματος Παλαίμαχων 8Χ8

Με δύο πολύ συναρπαστικούς αγώνες, από τέσσερις πολύ καλές ομάδες και σε κλίμα άρτια συνδεδεμένο με την φιλοσοφία και τον σκοπό που πρεσβεύει ο θεσμός των αγώνων Παλαιμάχων, διεξήχθησαν την Δευτέρα 23 Μαΐου οι τελικοί του 7ου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Παλαιμάχων 8Χ8. Το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου ως διοργανωτής και η οργανωτική επιτροπή του πρωταθλήματος είχαν μεριμνήσει έτσι ώστε οι συμμετέχοντες ποδοσφαιριστές αλλά και οι θεατές που παραβρέθηκαν να περάσουν ένα όμορφο βράδυ Δευτέρας ξεφεύγοντας για λίγο από τα προβλήματα και τα άγχη της καθημερινότητας. Οι ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν και στους δύο τελικούς τόσο στον μικρό ΤΕΕ ΡΕΘ./ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ- ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ όσο και στον μεγάλο PLATANOS TOURS ΦΩΤΟ ΕΚΦΡΑΣΗ προσέφεραν αρκετό θέαμα αλλά το σπουδαιότερο από όλα και αυτό είναι που μετράει στους αγώνες αυτούς παρά την «κρισιμότητα» τους είχαν άψογη συμπεριφορά προς όλους(αντιπάλους, διαιτητές).

Οι ομάδες του μικρού τελικού ΤΕΕ ΡΕΘ./ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ- ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ

Η γιορτή ξεκίνησε με την έναρξη του μικρού τελικού ανάμεσα σε δύο πολύ συμπαθής και πάνω από όλα αξιόλογες ομάδες ΤΕΕ ΡΕΘ./ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ- ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ όπου όπως αποδείχθηκε ήταν από τις ομάδες που χάρηκαν κάθε στιγμή και κάθε λεπτό της διοργάνωσης εντός αλλά και εκτός γηπέδου. Η ομάδα του ΤΕΕ ΡΕΘ./ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ φάνηκε πιο έτοιμη και αποφασιστική αφού ευτύχησε πριν την συμπλήρωση ενός λεπτού αγώνα(46’’) να προηγηθεί με 1-0. Έτσι απέκτησε ψυχολογικό αβαντάζ για την συνέχεια του αγώνα όπου σε συνδυασμό και με τις περισσότερες εναλλακτικές λύσεις που διέθετε στον πάγκο έναντι της ελλιπέστατης ομάδος των ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ κατάφερε να κερδίσει με 4-2. Αργότερα είχαμε την διεξαγωγή του μεγάλου τελικού PLATANOS TOURS ΦΩΤΟ ΕΚΦΡΑΣΗ με δύο ομάδες που ξεχώρισαν για την ποιότητα και την δυναμική τους καθ’ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος. Η ομάδα του PLATANOS TOURS έναντι της ομάδος ΦΩΤΟ ΕΚΦΡΑΣΗ παρουσιάστηκε πιο έμπειρη και ουσιαστική με αποτέλεσμα την νίκη της με σκορ 3-0 όπου και της έδωσε το δικαίωμα να πανηγυρίσει δίκαια το 7ο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Παλαιμάχων 8Χ8 του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου.

Οι ομάδες του μεγάλου τελικού ΦΩΤΟ ΕΚΦΡΑΣΗ- PLATANOS TOURS

Οι ομάδες στον μικρό τελικό συμμετείχαν με τους:

ΤΕΕ ΡΕΘ./ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ –ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ 4-2

Τ.Ε.Ε. ΡΕΘΥΜΝΟΥ/ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ: Κανακάκης Α., Αραμπατζόγλου Α., Αρχοντάκης Ζ., Δρουδάκης Γ., Ηλιάκης Ε., Κουκάκης Ν., Παπαγιαννάκης Ε., Δασκαλάκης Ν.,

Μαθιουδάκης Σ., Μαλάς Α., Μαραβελάκης Γ., Μαρκουλάκης Δ., Πετρογιαννάκης Ν., Ροδινός Ε., Τσουπάκης Ε., Κουτσουδάκης Π., Κιοσσές Ε., Λαγουδάκης Γ.,

Μαριδάκης Κ.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ: Μοράκης Α., Δεβεράκης Δ., Γεωργαλής Φ.,Πετροπουλάκος Σ., Κουρμούλης Γ., Παπαδάκης Ι., Ραπτάκης Χ., Σταρράς Σ., Καλαϊτζάκης Α., Κουταλάς Γ., Τσικνάκης Ν.

Ενώ στο μεγάλο τελικό οι ομάδες συμμετείχαν με τους:

ΦΩΤΟ ΕΚΦΡΑΣΗ- PLATANOS TOURS 0-3

ΦΩΤΟ ΕΚΦΡΑΣΗ: Μακριδάκης Ε., Κουγιεντάκης Ε., Αποστολάκης Ι., Μπουρμπάκης Ε.,Αποστολάκης Ν., Κιουρτσιδάκης Ν., Τζουρμπάκης Μ., Χόμπης Χ., Δρουδάκης Ν., Ανυφαντάκης Ν., Αλεξάκης Ν., Διαμαντάκης Μ., Φασουλάς Ν., Μακριδάκης Κ., Σερλής Ε., Σταματάκης Γ., Νησανάκης Ι., Στρατιδάκης Λ.,

PLATANOS TOURS: Μανουσάκης Φ. Βουγιουκαλάκης Μ., Xhera A.,

Κουκουβάγιας Ι., Κλάδος Π., Δελήμπασης Χ.,Μαρινάκης Ι., Ζουμπεράκης Ν., Μπαξεβάνης Θ., Τζανιδάκης Γ.

Η απονομή στους δευτεραθλητές της ομάδος ΦΩΤΟ ΕΚΦΡΑΣΗ

Η συνέχεια της βραδιά περιελάμβανε το τρίτο ημίχρονο των τελικών όπου εκεί πραγματικά έπαιξαν μεγάλη μπάλα όλες μαζί οι ομάδες που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα δια των ποδοσφαιριστών και των εκπροσώπων τους όπου προγραμματισμένα είχε στηθεί πλούσιος μπουφές και καλό κρασί όπου όλοι μαζί έγιναν μια μεγάλη και όμορφη παρέα αποδεικνύοντας εμπράκτως τον λόγο και τον στόχο του θεσμού. Η επιθυμία των συμμετεχόντων ποδοσφαιριστών-ομάδων αλλά και των διοργανωτών είναι να διεξαχθεί και πρωτάθλημα 11Χ11 στο άμεσο διάστημα αφού στόχος όλων είναι η άθληση και η εκτόνωση μέσο των αγώνων αυτών να έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Έτσι όπως όλα δείχνουν τις προσεχείς ημέρες θα ορισθεί ολομέλεια των ομάδων και της επιτροπής για την διεξαγωγή του εν λόγω πρωταθλήματος.

Η τούρτα των τελικών δια των εκπροσώπων PLATANOS TOURS -ΦΩΤΟ ΕΚΦΡΑΣΗ

Τους τελικούς τίμησαν με την παρουσία τους και έκαναν και τις απονομές οι κύριοι: εκ μέρους του Δήμου Ρεθύμνου Λαχνιδάκης Δ. & Λελεδάκης Δ. , εκ μέρους της ΕΠΣ Ρεθύμνης Δασκαλομαρκάκης Γ., των διαιτητών Φραγκιαδάκης Ι., και της επιτροπής διεξαγωγής του πρωταθλήματος Μανωλακάκης Γ., Μαραγκουδάκης Κ., και Παπαδομιχελάκης Ι.

Η απονομή στους Πρωταθλητές της ομάδος PLATANOS TOURS

Στα αξιοσημείωτα της διοργάνωσης και της βραδιάς των τελικών από τους συμμετέχοντες αλλά και όλους τους εμπλεκόμενους της διοργάνωσης ήταν η συγκέντρωση χρηματικού ποσού για την αγορά φαρμάκων που θα πάνε για το κοινωνικό Ιατρείο Ρεθύμνου καθώς και αρκετής ποσότητας τροφίμων που θα καλύψουν κάποιες ανάγκες του κοινωνικού παντοπωλείου Ρεθύμνου. Σχετικό ρεπορτάζ θα ακολουθήσει σε επόμενο δελτίο τύπου.

Χρυσός χορηγός της διοργάνωσης ήταν για ακόμα άλλη μια χρονιά η εταιρεία ΜΑΝΟΥΚΑΡΑΚΗΣ Α.Ε και επί της ευκαιρίας η επιτροπή του 7ου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Παλαιμάχων 8Χ8 και το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν ιδιαίτερος και να ευχηθούν τα καλύτερα σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

Με τιμή

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για

θέματα αθλητισμού Δ. Ρεθύμνου

Λαχνιδάκης Δημήτριος

aulaia palaimaxon podosfairo (5) aulaia palaimaxon podosfairo (4) aulaia palaimaxon podosfairo (3) aulaia palaimaxon podosfairo (2) aulaia palaimaxon podosfairo (1)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς