Απάντηση στη Daily Star για τα.. Μάλια των οργίων και τα ναρκωτικά

Με έγγραφη διαμαρτυρία για αρχή και στη συνέχεια κι άλλα μέσα αν χρειαστεί θα απαντήσει η Δημοτική αρχή Χερσονήσου στο δυσφημιστικό δημοσίευμα της Βρετανικής Σκανδαλοθυρικής εφημερίδας Daily Star, που καλλιεργεί εκ νέου για τα Μάλια, το μύθο του απόλυτου προορισμού σεξουαλικών οργίων και αλητείας αναπαράγοντας βίντεο και φωτογραφίες που τις νύχτες οργίων επιφυλάσσουν πίσω από ερμητικά κλειστές πόρτες, κάποιοι από τους νυχτερινούς επιχειρηματίες της περιοχής. 

Οι σκηνές που φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα της Daily Star, παρουσιάζουν την πιο soft εκδοχή των οργίων στα οποία επιδίδονται αλλόφρονες από την κατανάλωση αλκοόλ, οι νεαροί Βρετανοί.

 

Προβάλλει νύχτες οργίων

Υπενθυμίζεται ότι η Βρετανική Σκανδαλοθυρική εφημερίδα Daily Star, αναπαράγοντας βίντεο και φωτογραφίες από τις νύχτες οργίων – που όπως περιγράφουν τα δημοσιεύματα επιφυλάσσουν πίσω από ερμητικά κλειστές πόρτες κάποιοι από τους νυχτερινούς επιχειρηματίες της περιοχής – καλλιεργεί εκ νέου για τα Μάλια, το μύθο του απόλυτου προορισμού σεξουαλικών οργίων και αλητείας.

 

Μιλούν για ναρκωτικά

Σε δημοσίευμά της η εφημερίδα υποστηρίζει ότι στα Μάλια διακινείται νακρωτικό γνωστό και ως ” hippy crack” όπως είναι η διεθνής ονομασία.  Το κόστος του είναι μόλις 1.70 λίρες .

 

“Καμία σχέση με το σήμερα”

Σύμφωνα με τον κ. Μαστοράκη, και τα όσα είπε στο Ράδιο 9,84 και στην Αγγέλα Δουλγεράκη, “οι σκηνές αυτές δεν έχουν καμία σχέση με το σήμερα και επισημαίνει ότι κάτοικοι φορείς και Δημοτική αρχή τα τελευταία χρόνια καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για την ποιοτική αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος.

Νέα Κρήτη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς