Τελευταία Νέα

Ένας νεκρός από πυροβολισμούς στο κέντρο της Αθήνας

Αιματηρή συμπλοκή στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδό Ζήνωνος και Κουμουνδούρου, όταν ένας αλλοδαπός έβγαλε το περίστροφο και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως τραυματίζοντας τρία άτομα, εκ των οποίων το ένα θανάσιμα.

Όλα συνέβησαν στις τέσσερις και μισή, με τους καταστηματάρχες και τους περαστικούς στη συμβολή των οδό Ζήνωνος και Κουμουνδρούρου να τρέχουν να σωθούν από τους πυροβολισμούς του ιρακινού.

Ο καυγάς ξεκίνησε μετά το διαπληκτισμό που είχε με μια πωλήτρια καταστήματος ο Ιρακινός, καθώς αρκετές φορές στο κατάστημα που δούλευε η κοπέλα είχε δημιουργήσει σωρεία προβλημάτων. Τον αλλοδαπό προσπάθησε σήμερα να τον καθησυχάσει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος αλλά κι ένας συνεργάτης του.

Ο Ιρακινός όμως, ο οποίος αρχικά μετά τις παρατηρήσεις του ιδιοκτήτη και του συνεργάτη του αποχωρήσει απο το σημείο, επέστρεψε λίγη ώρα αργότερα με στόχο να δημιουργήσει και πάλι πρόβλημα. Ο συνεργάτης του ιδιοκτήτη προσπάθησε και πάλι να τον ηρεμήσει όμως ο Ιρακινός ήταν αποφασισμένος να σκοτώσει όπως είπαν και στο protothema.gr αυτόπτες μάρτυρες.

Έβγαλε το περίστροφο και πυροβόλησε εναντίον του συνεργάτη του ιδιοκτήτη τραυματίζοντας τον θανάσιμα στην κοιλιακή χώρα.

Ο αλλοδαπός μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε.

Από τις επτά σφαίρες όμως που έριξε τραυματίστηκαν αλλά δύο άτομα εκ των οποίων το ένα εργάζεται στην περιοχή, ενώ το άλλο ήταν ένας περαστικός. Οι δύο άνδρες τραυματίστηκαν στο γόνατο και στον αστράγαλο αντιστοίχως. Ο Ιρακινός που είναι γνωστός στους κατοίκους της περιοχής τράπηκε σε φυγή και αναζητείται από τις αστυνομικές Αρχές, ενω οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.