Τελευταία Νέα

Χρυσή Ακτή – Άγιοι Απόστολοι: Εκδίκαση ασφαλιστικών μέτρων θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στα Χανιά – Νέα πεζοδρόμια στον Άγιο Ιωάννη

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα κατοίκων της Χρυσής Ακτής που ζητούν να καταργηθεί ο δρόμος που συνδέει την περιοχή με τους Αγίους Αποστόλους για λόγους ηχορύπανσης και καταπάτησης του αιγιαλού. Η δημοτική αρχή και η ΔΕΥΑ Χανίων απεύχονται αυτό το σενάριο, αλλά θα εξετάσουν εναλλακτικές λύσεις εάν χρειαστεί. Την ίδια ώρα ολοκληρώθηκε ανάπλαση με κατασκευή νέων πεζοδρομίων στη συνοικία του Αγίου Ιωάννη των Χανίων.

Αντίθετος στην κατάργηση του δρόμου που συνδέει την Χρυσή Ακτή με τους Αγίους Αποστόλους είναι ο δήμος και η ΔΕΥΑ Χανίων, δεδομένου ότι η ύπαρξη του οδοστρώματος προστατεύει το αποχετευτικό δίκτυο που αναπτύσσεται στην περιοχή.

Πρόκειται για πολυσύχναστη τουριστική περιοχή των Χανίων με την κατάργηση του δρόμου να βαρύνει το οδικό φορτίο της παλαιάς εθνικής οδού. Οι κάτοικοι επιμένουν στην προσφυγή τους για καταπάτηση του αιγιαλού και ηχορύπανση, ενώ σε λίγες μέρες θα γίνει η σχετική εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων.

Την ίδια ώρα ο δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση ανάπλασης στη συνοικία του Αγίου Ιωάννη με κατασκευή νέων πεζοδρομίων και ασφαλτόστρωση.

Κάμερα: Αντώνης Ιγγλεζάκης

 

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Εργασίες καθαρισμού στο οδικό δίκτυο

Από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης ανακοινώνεται ότι εκτελείται το έργο με …

Ρέθυμνο – Η Μαρία Λιονή σε έργα του επαρχιακού οδικού δικτύου του δήμου Μυλοποτάμου

Επίσκεψη σε οδικά έργα, που εκτελούνται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητα Ρεθύμνης, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize