Τελευταία Νέα

Χριστουγεννιάτικος μποναμάς για έργα στον Άγιο Βασίλειο – Δέσμευση Τσίπρα προς Ταταράκη για δρόμο Ροδάκινο-παραλίες

Τις πληγές στο οδόστρωμα από τη βαρυχειμωνιά πριν δύο χρόνια και τα προβλήματα στην υδροδότηση προσπαθεί να καλύψει ο δήμος Αγίου Βασιλείου που έχει δεχθεί ήδη δυο φορές έκτακτη επιχορήγηση και τώρα, μετά από σχετικό αίτημα του δημάρχου, Γιάννη Ταταράκη, ήρθαν μέσα σε λίγες μέρες 40 χιλιάδες ευρώ επιπλέον.

Την ίδια ώρα, ο δήμαρχος έλαβε διαβεβαίωση από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ότι θα εξασφαλιστούν οι πόροι για την ασφαλτόστρωση και των χωματόδρομων που οδηγούν από το Ροδάκινο στις δημοφιλείς παραλίες του νοτίου Ρεθύμνου.

Χριστουγεννιάτικος μποναμάς ήρθε στο δήμο Αγίου Βασιλείου, ύψους 40 χιλιάδων ευρώ για ασφαλτοστρώσεις στο πολύπαθο οδικό δίκτυο. Ήδη είχε δεχθεί δύο φορές από 90 χιλιάδες ευρώ έκτακτες επιχορηγήσεις για την υδροδότηση της Δρυμίσκου που υποφέρει το καλοκαίρι, αλλά και για επέκταση της υδροδότησης σε Αγία Γαλήνη, Μέλαμπες, Ορνέ και Σακτούρια και ασφαλτοστρώσεις σε Σακτούρια, Μέλαμπες και Αγία Γαλήνη.

Ο δήμαρχος Αγίου Βασιλείου, Γιάννης Ταταράκης, είχε την ευκαιρία να συναντήσει και τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, λαμβάνοντας τη διαβεβαίωση ότι θα λάβει χρηματοδότηση και για την ασφαλτόστρωση χωματόδρομων στο Ροδάκινο που οδηγούν σε παραλίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς