Τελευταία Νέα
Πειρατές - Μουχμούρλιδες

Το μεγάλο Κυνήγι του Θησαυρού στο Ρέθυμνο που ετοιμάζεται να κατακτήσει το ρεκόρ Γκίνες!

Πυρετωδώς όλη η πόλη έχει μπει για τα καλά στο κλίμα αναζήτησης του θησαυρού με το μεγάλο Κυνήγι που πραγματοποιείται στην πόλη μας από το 1989. Στις 12:20 το μεσημέρι ήδη κάποιες ομάδες έφτασαν τον δέκατο γρίφο από τους 32 που είναι στο σύνολο να λυθούν σήμερα, με πιο εξελιγμένα τεχνολογικά μέσα να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο φετινό κυνήγι.

Επισκέφτηκα τρεις ομάδες του Κυνηγιού, για τους δω εν δράσει. Οι «Εμείς και εμείς», με 26 χρόνια παρουσία στο Κυνήγι, μας εξηγούν ότι οι παλιοί της ομάδας, όπως η Όλγα Πλαΐτη, στα τόσα χρόνια συμμετοχής, είναι λίγο διαφορετικά φέτος. Έχουν συνηθίσει το παραδοσιακό Κυνήγι του Θησαυρού στο οποίο είναι ενεργοί τόσα χρόνια και το φετινό δείχνει κάπως διαφορετικό, παρ’ όλα αυτά είναι μεγάλη η χαρά της συμμετοχής και η αγωνία για την ανεύρεση του θησαυρού.

Οι «Παίξε Γέλασε» αν και με 5 χρόνια συμμετοχής στο Κυνήγι, θεωρούν ότι ρέει εύκολα και ευχάριστα. Οι «Πειρατές – Μουχμουρλήδες» , με συμμετοχή από το 1989, θεωρούν, όπως μας λέει ο Στέλιος Χουρδάκης, ότι φέτος έχουν ανέβει ένα βήμα παραπάνω με την τεχνολογία, είναι όμως πιο συγκεκριμένο και με περισσότερη δράση σε εξωτερικούς χώρους.

Πέρα από τον πανικό που επικρατεί από τις ομάδες για την επίλυση των γρίφων, θα υπάρξει και κάποιο σημείο της πόλης μέσα στη μέρα, που θα χρειαστεί οι ομάδες να παρευρεθούν για να λύσουν έναν από τους γρίφους, διαπιστώνοντας ότι θα χρειαστεί να περάσουν όλοι οι συμμετέχοντες από το ίδιο σημείο, εντός δύο ωρών, με τα ειδικά βραχιόλια που φοράνε ήδη από τη χθεσινή μέρα καταμέτρησης. Έτσι θα υπάρξει μια ακόμη λαοθάλασσα μέσα στη μέρα, για την τελική καταμέτρηση του ρεκόρ Guinness.

Από ότι μαθαίνουμε, οι τρόποι αναζήτησης γρίφων συνδέονται με διάφορα μέσα, όπως μια συχνότητα ραδιοφώνου που μεταδίδει πληροφορίες στις ομάδες, αλλά και μέσω GPS από συγκεκριμένη εφαρμογή που έχει ζητηθεί να κατεβάσουν οι συμμετέχοντες στα κινητά τους!

Αλλά και οι γνώριμοι τρόποι όπως μια φωτογραφία, ένα ταμπελάκι ή κάποιο αντικείμενο που πρέπει να μεταφερθεί στο Δημαρχείο για να περάσουν στο επόμενο βήμα, συνεχίζουν να υπάρχουν στο παιχνίδι.

 

Πειρατές – Μουχμουρλήδες
Παίξε – Γέλασε
Πειρατές – Μουχμουρλήδες
Παίξε – Γέλασε
Παίξε – Γέλασε
Εμείς και εμείς
Εμείς και εμείς
Εμείς και εμείς
Στο Δημαρχείο οι «Ανιχνευτές» αναμένουν τις λύσεις

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Από 20 έως 50% οι απώλειες σε κρατήσεις και εστίαση, μετά τη ματαίωση του Ρεθεμνιώτικου καρναβαλιού

Με ψυχραιμία προσπαθούν να διαχειριστούν τις απώλειες οι Ρεθυμνιώτες Με ψυχραιμία επιχειρούν τις τελευταίες ώρες …

Ρέθυμνο – Στα 15 εκατομμύρια οι απώλειες από την ακύρωση του επίσημου καρναβαλιού – Ανακοινώσεις δήμου και ΚΕΔΗΡ

 Ακύρωση Καρναβαλικών Εκδηλώσεων του Δήμου Ρεθύμνης   Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ακυρώνονται όλες …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize