Τελευταία Νέα

Το Γεράνι Ρεθύμνου τίμησε τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ευάγγελο Αποστολάκη

Ιδιαίτερα συγκινημένος αποδέχθηκε την τιμή στο πρόσωπό του από τους συντοπίτες του ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης, με καταγωγή από το Γεράνι Ρεθύμνου. 

Το Γεράνι Ρεθύμνου είναι το χωριό από το οποίο κατάγονται δύο Αρχηγοί ΓΕΝ, ο Γιώργος Θεοδωρουλάκης και ο Ευάγγελος Αποστολάκης, που τιμήθηκε για την προσφορά του στον τόπο όπου ξεκίνησαν όλα μέσα στις δυσκολίες και τις κακουχίες. Σε μια άλλη δύσκολη εποχή, σήμερα, ο νυν Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης, κρατά στις πλάτες του την ειρήνη και την ασφάλεια της Ελλάδας, γεμίζοντας περηφάνια της τόπο του. Στην εκδήλωση έδωσαν το “παρών” θεσμικοί εκπρόσωποι, όπως και των σωμάτων ασφαλείας, της εκκλησίας και του χωριού, αποδίδοντας τιμές στον δικό τους άνθρωπο. Ο Βασίλης Σκουλάς και ο πολιτιστικός σύλλογος Γερανίου έντυσαν καλλιτεχνικά την εκδήλωση.

Οι θεσμικοί και αναπτυξιακοί φορείς εξήραν το ήθος και τον αγώνα του από μικρή ηλικία, μέχρι που έφτασε να καταστήσει περήφανη όλη την Κρήτη και την Ελλάδα να «κοιμάται ήσυχη» χάρις την επί μονίμου βάσεως επαγρύπνησή του σε καιρούς απαιτητικούς και χαλεπούς για τη χώρα.

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης δέχθηκε τις τιμές σε μια τελετή γεμάτη νοσταλγία και θαλπωρή με αναμνήσεις από εποχές δύσκολες που όμως έφεραν ένα χωριό να υπερηφανεύεται ότι από εκεί ξεκίνησαν δύο Αρχηγοί ΓΕΝ, ο Γιώργος Θεοδωρουλάκης και ο Ευάγγελος Αποστολάκης.

Την εκδήλωση φιλοξένησε το νέο σχολείο της περιοχής, υπενθυμίζοντας ότι κάποτε πέρασε από αυτό αλλά χωρίς τις σημερινές ανέσεις ο Ευάγγελος Αποστολάκης, αρχηγός ΓΕΕΘΑ, αριστεύσας και γινόμενος και ο ίδιος δάσκαλος στη ζωή.

Και μπορεί σήμερα πια να φέρει ευάριθμα παράσημα κοντά στην καρδιά του ο Ευάγγελος Αποστολάκης, όμως μέσα στην καρδιά του είναι πάντα και για πάντα το Γεράνι Ρεθύμνου.

Ρεπορτάζ: Ματθαίος Καπετανάκης

Νέα Κρήτη

euaggelos-apostolakis-4

euaggelos-apostolakis-3

OΜΙΛΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ  ΓΙΩΡΓΗ Χ. ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ  ΓΕΕΘΑ  κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ

 

Γεράνι Ρεθύμνου

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

 

 

Κύριε Αρχηγέ ΓΕΕΘΑ

Αγαπητέ μου φίλε Βαγγέλη

Κυρίες και Κύριοι

 

Η αποψινή εκδήλωση αποπνέει μια οικειότητα και φέρει ένα ιδιαίτερο συγκινησιακό φορτίο που όλοι το μοιραζόμαστε.

Τιμούμε, με πρωτοβουλία της Τοπικής Κοινότητας του Γερανίου, ένα δικό μας Άνθρωπο, που μας κάνει συνεχώς υπερήφανους ως Ρεθεμνιώτες και ως Κρητικούς: Τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ευάγγελο Αποστολάκη.

Δέχθηκα με περίσσια χαρά την τιμή της αναφοράς στην προσωπικότητα και το έργο του. Και είναι αλήθεια πως θα μπορούσα να μιλώ γι’ αυτόν ώρες και από στήθους αφού διατηρώ προσωπικά, κοινά βιώματα  με τον τιμώμενο αλλά και μια βαθιά σχέση εκτίμησης και φιλίας μαζί του.

Όμως, προκειμένου να μεταφέρω με πιστότητα και με την προσήκουσα ακρίβεια λόγου όσα, οι ρεθεμνιώτες κι εγώ προσωπικά, αισθανόμαστε και πιστεύουμε για τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, επιτρέψτε μου να επικαλεστώ την ασφάλεια του γραπτού λόγου. Έτσι, δεν θα διακινδυνεύσω  ούτε τη μετριοφροσύνη του τιμώμενου να προκαλέσω ούτε και να εμπιστευτώ τη ρευστότητα του προφορικού λόγου που μπορεί να αποδειχθεί ανακριβής, όπως συνέβη πρόσφατα σε άλλη εκδήλωση.

Απόψε λοιπόν, καταθέτουμε τα πιο ειλικρινή και θερμά αισθήματα αγάπης, σεβασμού και αποδοχής στον συντοπίτη μας Ευάγγελο Αποστολάκη.

Είναι σημαντικό που μια κοινωνία αποδίδει τις οφειλόμενες τιμές σ’ ένα πανάξιο Μέλος της ενόσω βρίσκεται εν δράση. Συνήθως τιμούμε κάποιον όταν ολοκληρώσει τη ζώσα διαδρομή του, όταν πλέον μπορούμε ν’ αποτιμήσουμε συνολικά το έργο του και την προσφορά του.

Προφανώς, σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς, που οι αξίες και τα ιδανικά απογυμνώνονται από το υψηλό εννοιολογικό και σημασιολογικό περιεχόμενο τους,  και τα ανθρώπινα παραδείγματα προς μίμηση λιγοστεύουν, έχουμε όλοι ανάγκη  να καταδείξουμε και να εμπνευστούμε από τα σύγχρονά μας πρότυπα.

Αγαπητέ μου φίλε, συμμαθητή, Αρχηγέ ΓΕΕΘΑ, Βαγγέλη  Αποστολάκη,  είσαι ένας από αυτά.

Παρακολουθώ τη μέχρι σήμερα διαδρομή σου, μέσα από ένα πολυπρισματικό πεδίο συγκερασμού του παρελθόντος που μοιραστήκαμε και του παρόντος που βιώνουμε ως πολίτες μιας χώρας που υπόκειται σε πολλές δοκιμασίες.

 

Γνωριστήκαμε και  πορευτήκαμε, ως φίλοι και συμμαθητές, τα χρόνια της παιδικής αθωότητας, τότε που απουσίαζαν οι κοινωνικές διαφοροποιήσεις και οι ταξικές διαστρωματώσεις, τα χρόνια της έλλειψης υλικών  αγαθών και διευκολύνσεων, τότε που στεγάζαμε τα όνειρά μας και τις ταπεινές μας φιλοδοξίες στις κρύες αίθουσες του Γυμνασίου στο Ρέθυμνο, που μαθαίναμε γράμματα χωρίς διαδραστικούς πίνακες, γρήγορο ίντερνετ και εξοπλισμένα εργαστήρια, εκείνες τις εποχές που οι περισσότεροι γονείς πότιζαν με τον ιδρώτα τους τη γη ή τα πνευμόνια τους με την αλμύρα της θάλασσας για να εξασφαλίσουν στα παιδιά τους ένα ζεστό πιάτο φαϊ, μια καλή αλλαξιά ρούχα για την εκκλησία και ένα ζευγάρι παπούτσια για το χειμώνα, σε κείνους τους δύσκολους μα χρήσιμους καιρούς, που γαλούχησαν γενιές ωραίων ανθρώπων και δημιούργησαν φιλίες και δεσμούς ανθεκτικούς.

Κανείς μας ούτε κι εσύ ο ίδιος υποθέτω, δεν μπορούσε τότε να φανταστεί πως ο έφηβος από το Γεράνι Ρεθύμνου, ο αναθρεμμένος μέσα σε μια πολυμελή  οικογένεια με 10 παιδιά και γονείς – ανθρώπους του μόχθου, έντιμους και εργατικούς, ο μαθητής που κατέβαινε στην πόλη μαζί με άλλα παιδιά του χωριού πάνω σε φορτηγό μέσω του παλιού γερανιώτικου δρόμου, θα καταλάμβανε την υψηλότερη θέση στη στρατιωτική  ιεραρχία της χώρας μας.

Κι εσύ ως το 10ο παιδί στην οικογένεια σου, κατάφερες να συμπεριληφθείς στους άριστους της χώρας μας. Άραγε είναι υπερβατική σύμπτωση, ευλογία ή συμψηφισμός  τύχης, συνθηκών και ικανοτήτων;

Μόνον λόγω άγνοιας  θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί κάτι τέτοιο. Κανένα στάδιο της θαυμαστής διαδρομής του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ δεν ήταν τυχαίο. Είναι γέννημα της πίστης του στα υψηλά ιδανικά που η ιστορία της χώρας μας προασπίζει.

Είναι προϊόν της διαρκούς, σκληρής προσωπικής του προσπάθειας. Είναι αποτέλεσμα της επιτυχούς ανταπόκρισής του στην απαιτητική στρατιωτική εκπαίδευση και τις δοκιμασίες στις οποίες υποβλήθηκε, στις σχολές της Ελλάδας και του Εξωτερικού όπου φοίτησε.

Απαιτούνται μεγάλα ψυχικά αποθέματα, απαρέγκλιτη προσήλωση στο στόχο, εσωτερική πειθαρχία και  καλλιεργημένες βιολογικές αντοχές για ανταπεξέλθει κανείς σε ασκήσεις τεχνητών πνιγμών, υποβρύχιων καταδρομών, την ελεύθερη πτώση από αεροσκάφη και σε όλες τις ασκήσεις στις οποίες υποβάλλονται οι στρατιώτες, οι ναύτες και οι αεροπόροι μας.

Απαιτείται βαθιά γνώση,  πολύχρονη εμπειρία και επιβεβαιωμένες από πλείστες δοκιμασίες προσωπικές ικανότητες για να αναλάβει κάποιος καθήκοντα Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας.

Ας μην ξεχνάμε ότι:

  • Είναι ο κύριος σύμβουλος του Υπουργού Εθνικής `Αμυνας για στρατιωτικά θέματα,
  • Ασκεί την πλήρη διοίκηση όλων των κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, του ΓΕΝ του ΓΕΣ και του ΓΕΑ,
  • Συντάσσει το Γενικό Σχέδιο Άμυνας της Χώρας,
  • Ηγείται της οργάνωσης του Συστήματος Χειρισμού Κρίσεων και του Ενιαίου Συστήματος Συλλογής, Επεξεργασίας και Εκμετάλλευσης Στρατιωτικών Πληροφοριών,
  • Καθορίζει την πολιτική διεξαγωγής ασκήσεων της συγκρότησης και λειτουργίας Σχολών και Κέντρων κοινής Εκπαίδευσης του προσωπικού των Κλάδων των Ειδικών Δυνάμεων ώστε να δημιουργούνται στελέχη κατάλληλα  για το χειρισμό θεμάτων Εθνικής Άμυνας, διακλαδικής σχεδίασης, καθώς και ελέγχου και διεύθυνσης των διακλαδικών επιχειρήσεων,
  • Εισηγείται την προτεραιότητα των εξοπλιστικών προγραμμάτων,
  • Κατευθύνει και συντονίζει την Πολιτική Σχεδίαση Έκτακτης Ανάγκης όλου του δυναμικού του πολιτικού τομέα της Χώρας, σε ό,τι αφορά την Εθνική Άμυνα και την επιβίωση στον πόλεμο,
  • Διεξάγει τις διαπραγματεύσεις για τη σύναψη στρατιωτικών συμφωνιών,
  • Χειρίζεται τα θέματα αμυντικής πολιτικής, συμμαχικών και άλλων διεθνών υποχρεώσεων, ενώ,
  • Σε περίοδο πολέμου ή Γενικής Επιστράτευσης ή σε περίπτωση άμεσης απειλής της εδαφικής ακεραιότητας και της εθνικής ανεξαρτησίας και κυριαρχίας της χώρας μας, στις αρμοδιότητες του, προστίθενται και άλλες υψίστης σημασίας για την ασφάλεια και την επιβίωσή  της.

 

Αυτές και πολλές άλλες, που ούτε ο χρόνος αλλά  ούτε και ο σκοπός της αποψινής μας συνάντησης επιτρέπουν την εκτενέστερη παρουσίαση τους, είναι αγαπητοί μου συμπολίτες οι αρμοδιότητες ενός Αρχηγού ΓΕΕΘΑ.

Θεώρησα χρήσιμη την επιλεκτική αναφορά σε κάποιες από αυτές για ν’ αποκτήσουμε μια στοιχειώδη συναντίληψη για το μέγεθος των ευθυνών του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ.  Και γιατί αξίζει κάθε τιμή, πρωτίστως από τη δική του κοινωνία, από τη γενέτειρά του και από τους ανθρώπους, που μόνον θαυμασμό και αγάπη τρέφουν για το πρόσωπό του αφού καθημερινά ανταποκρίνεται, από το υψηλό μετερίζι που κατέκτησε,  στις απαιτήσεις μιας χρονικής συγκυρίας εξαιρετικά απαιτητικής και κρίσιμης για τη χώρα μας. Και το πράττει  με ευσυνειδησία, φιλοπατρία, εντιμότητα και αξιοσύνη.

Εμψυχωμένος από την ιστορική κληρονομιά του νησιού μας, την περηφάνια της καταγωγής του και τη σμιλεμένη  με τη κρητική παλικαριά και το υψηλό αίσθημα πατριωτισμού που χαρακτηρίζει τους ακρίτες, προσωπικότητά του, θέτει στην υπηρεσία της πατρίδας μας τις αδιαμφισβήτητες ηγετικές του ικανότητες, την οργανωτικότητα και μεθοδικότητα του και  την πίστη του στα υψηλά ιδεώδη.

Εμπνεόμενος από τα ιδανικά με τα οποία γαλουχήθηκε από το σπίτι του και τους δασκάλους του,  εφοδιασμένος μ’ ένα πλούσιο ψυχικό οπλοστάσιο το οποίο διαθέτει καθημερινά στην υπηρεσία της πατρίδας, δίνει περιεχόμενο στους σύγχρονους αγώνες της να επιβιώσει με αξιοπρέπεια στις εθνικές, οικονομικές και κοινωνικές θύελλες που την ταλανίζουν, απειλώντας την υπόστασή της.

Με τόλμη και αποφασιστικότητα, αναλαμβάνει υψηλά ρίσκα κι έχει υλοποιήσει παρακινδυνευμένα σχέδια πολιτικής ηγεσίας, διακινδυνεύοντας το υψηλό του αξίωμα του και το προσωπικό του κύρος. Τρανό παράδειγμα η απόφασή του να παραληφθούν τα 4 υποβρύχια,  τα οποία αγόρασε η χώρα μας και παρόπλισαν  οι πολιτικές ηγεσίες ως ακατάλληλα,  να τα επισκευάσει στα ελληνικά ναυπηγεία και  να τα καταστήσει αξιόπλοα, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, ώστε να επαινούνται ως ιδιαιτέρως αξιόμαχα σε διεθνείς ναυτικές ασκήσεις.

Η κάθε στιγμή ειρήνης που βιώνουμε ως Ελληνες  στο σύγχρονό μας διεθνές πολιτικό  στερέωμα, οφείλεται σε μια νίκη δική του και των άξιων συνεργατών του,  επί ενός πολέμου που διεξάγεται είτε στα τραπέζια της διπλωματίας, είτε σε αποφάσεις που λαμβάνονται και με τη δική του δυναμική παρουσία και παρέμβαση, σε κάθε προσωπική του επιτυχημένη  διαχείριση παραβίασης του εναέριου χώρου και των θαλάσσιων υδάτων της χώρας μας από προκλητικούς γείτονες,  που δεν σέβονται τις διεθνείς συμβάσεις που κι οι ίδιοι έχουν προσυπογράψει.

 

Κάθε ανάσα ελευθερίας που απολαμβάνουμε και το δικαίωμα μας να ονειρευόμαστε το μέλλον με ειρήνη και εθνική αξιοπρέπεια για μας και τα παιδιά μας, το οφείλουμε  εν πολλοίς στη δική του ικανότητα να τα διασφαλίζει.

 

Όχι μόνον ως άξιος Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου της Εθνικής μας Άμυνας αλλά και ως ηγήτορας που συνεχώς εμπνέει τους στρατιώτες του να γίνουν αντάξιοι της υψηλής τους αποστολής, με το δικό του προσωπικό παράδειγμα δράσης.  Διότι ας μην ξεχνάμε ότι πίσω από τον τίτλο και το αξίωμα υπάρχει πάντα ο Άνθρωπος. Που κρίνεται πολύ περισσότερο γι’ αυτά που τελικά κάνει, απ’ ότι για όσα λέει.

Το γεγονός ότι ο σημερινός Αρχηγός ΓΕΕΘΑ συμμετέχει ενεργά σε επικίνδυνες στρατιωτικές ασκήσεις, πέραν του ότι προκαλεί θαυμασμό για την εξαιρετική φυσική του κατάσταση, εμπεριέχει κι ένα συμβολισμό πολύτιμο για τους υφισταμένους του: Την ανάγκη για συνεχή ετοιμότητα, εγρήγορση και ικανότητα που προϋποθέτει η υπεράσπιση της πατρίδας. Αλλά και το αίσθημα ενότητας, δικαιοσύνης, ισότητας, σύμπραξης και σύμπνοιας όλων των υπηρεσιών και στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας μας.

Είναι εξαιρετικά δύσκολο έργο η διασφάλιση της αμυντική ετοιμότητα της χώρας μας σε μια περίοδο αδυναμίας ενίσχυσης της με σύγχρονα εξοπλιστικά συστήματα, σε μια εποχή τόσο ταραγμένη  και ανασφαλή, η οποία σαφώς επηρεάζει και το ανθρώπινο δυναμικό  που διαχρονικά υποστηρίζει την άμυνά της. Η ενδυνάμωση και η εμψύχωση αυτού του δυναμικού είναι ένα διαρκές στοίχημα που μόνον οι ηγέτες με ισχυρές προσωπικότητες κερδίζουν.

Η ηπιότητα του χαρακτήρα του αποψινού τιμώμενου Ναυάρχου, η ευγένεια, η αμεσότητα, η προσήνεια, η γενναιοδωρία και η θετική διάθεση που προσεγγίζει κάθε συνάνθρωπό του από τον απλό φαντάρο μέχρι τους συναδέλφους του ανώτερους στρατιωτικούς στην Ελλάδα και την Ευρώπη,  επιβεβαιώνουν την άξια τοποθέτηση τοπυ στη θέση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ.

Ο Βαγγέλης Αποστολάκης είναι η σιωπηρή δύναμη που προωθεί,  με αξιοπρέπεια και αδιαπραγμάτευτο κύρος,   τα  εθνικά μας συμφέροντα στις Γενικές Συνελεύσεις του ΝΑΤΟ, είναι η καθάρια φωνή της χώρας μας σε σημαντικές  διπλωματικές συναντήσεις και ευρωπαϊκά φόρουμ,  είναι εκείνος που υπαγορεύει τον τρόπο για να γίνουν πράξη όσα οι πολιτικοί ελπίζουν κι ευαγγελίζονται, είναι ο προστάτης των φυσικών πολιτικών και ατομικών μας δικαιωμάτων.

 

Αγαπητέ Αρχηγέ ΓΕΕΘΑ

Αγαπητέ Φίλε Βαγγέλη,

 

Είμαστε όλοι απόψε εδώ, συνάδελφοί σου στρατιωτικοί, εκπρόσωποι τοπικών αρχών, συγγενείς,  φίλοι και παλιοί σου συμμαθητές που έσπευσαν αυθόρμητα να συμμετάσχουν σε τούτη την εκδήλωση τιμής στο πρόσωπό σου, η οποία  πραγματοποιείται στο χώρο του νέου σχολείου που κατασκεύασε ο Δήμος μας για τα παιδιά του Γερανίου και των γειτονικών Οικισμών.  Επιλέξαμε αυτό το χώρο για να διαγνώσεις κι ο ίδιος τις προσπάθειες που κάνουμε για να στηρίξουμε το χωριό και τους ανθρώπους του.

Είμαστε βέβαιοι ότι θα σ’ έχουμε πολύτιμο σύμμαχο στις διεκδικήσεις της περιοχής ώστε το ψαροχώρι που μεγάλωσες και που  σήμερα αριθμεί περί τους 900 κατοίκους, να αναπτυχθεί σύμφωνα με τις πολλές δυνατότητες που έχει, ως τόπος με μια ενδιαφέρουσα ιστορία, φυσική ομορφιά, ωραίους ανθρώπους κι  ένα εξαιρετικό σπήλαιο που μπορεί να γίνει πόλος έλξης επιστημόνων αλλά και να ενισχύσει την ήδη ενδιαφέρουσα τουριστική ανάπτυξη της ευρύτερης του περιοχής.

Είμαστε εδώ λοιπόν για να σ’ ευχαριστήσουμε για όσα προσφέρεις στη χώρα μας αλλά και σε μας τους ίδιους.

Μας κάνεις συνεχώς υπερήφανους. Και την έχουμε ανάγκη αυτή την υπερηφάνεια.

Ως Κρητικοί, καμαρώνουμε γιατί  τιμάς εμπράκτως και αδιαλείπτως τη λεβεντιά των προγόνων μας και την ιστορία του νησιού μας.

Ως Ελληνες, υπερηφανευόμαστε για την ποιότητα των ηγετών μας κάθε φορά που μας εκπροσωπείς στο εξωτερικό, για κάθε απόφασή σου που συμβάλλει στη διατήρηση της εσωτερικής μας ισορροπίας, ασφάλειας και ενότητας.

Μα πιο πολύ αισθανόμαστε περήφανοι ως Ρεθυμνιώτες γιατί κατόρθωσες να πετύχεις αυτό που ίσως πολλοί να ονειρεύονται, λίγοι το επιδιώκουν με τόσο σθένος  και ελάχιστοι το πετυχαίνουν.

Γιατί απέδειξες πως η ταπεινή καταγωγή δεν είναι εμπόδιο αλλά τροφοδότης δύναμης, ψυχής και μυαλού. Είσαι ένα  ζωντανό και διαρκές μάθημα ζωής για τους νέους μας, τους οποίους δεν έχουμε διασφαλίσει και μάλλον έχουμε αδικήσει αλλά και ένα παράδειγμα αντοχής και αξιοσύνης για μας τους ενήλικες.

Οι Ρεθεμνιώτες και οι συγχωριανοί σου στο Γεράνι σου καταθέτουμε απλόχερα απόψε την αγάπη μας, το θαυμασμό μας και το σεβασμό μας.

Σ’ ευχαριστούμε που μαζί με άλλους άξιους Ρεθυμνιώτες που έχουν διαπρέψει σε ανώτατες στρατιωτικές βαθμίδες όπως ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Μανούσος Παραγιουδάκης ή στον επιχειρηματικό  κόσμο  όπως η οικογένεια Βαρδινογιάννη,  ανεβάζεις το Ρέθυμνο σε ψηλές κορφές.

Σ’ ευχαριστούμε που δεν έπαψες ποτέ από αυτές τις ψηλές κορφές, να τιμάς τους δεσμούς σου και τις φιλίες σου μαζί μας,  με την απλότητα και τη γενναιοδωρία που χαρακτηρίζει τους αληθινούς Κρητικούς.

Σου ευχόμαστε πολλά χρόνια ζωής, με την ωραία οικογένεια που αξιώθηκες να κάνεις και σε διαβεβαιώνουμε πως είμαστε και θα παραμείνουμε θερμοί υποστηρικτές κάθε σου επιλογής, ευγνώμονες για την ασφάλεια, την ελπίδα και αυτή την αισιόδοξη ματιά στο μέλλον, που η ύπαρξη σου και η δράση σου, προσφέρει στη χώρα μας αλλά και στη ζωή του καθενός από μας.

Μα πάνω απ’ όλα θα παραμείνουμε φίλοι σου από καρδιάς που θα σε εκτιμούμε και θα σ’ αγαπάμε με την ειλικρίνεια των μαθητικών μας χρόνων και κείνη την άδολη αγάπη, που δεν εξαρτάται από τα αξιώματα αλλά καθορίζεται από τις αξίες και τα ευγενή αισθήματα του φορέα  και του αποδέκτη της.

Σας ευχαριστώ.

 

euaggelos-apostolakis-2

euaggelos-apostolakis-5

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.