Τελευταία Νέα

Τα αναπτυξιακά του Λασιθίου στην ομιλία Αλέξη Τσίπρα στον Άγιο Νικόλαο

Τα θέματα ανάπτυξης που αφορούν την Περιφερειακή ενότητα Λασιθίου συζητούνται τώρα στον Άγ. Νικόλαο στην συνάντηση παραγωγικών φορέων του Λασιθίου με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με την συμμετοχή Υπουργών του Περιφερειάρχη Κρήτης, βουλευτών, Αντιπεριφερειαρχών, Δημάρχων,  θεσμικών εκπροσώπων κ.α.

Στις 11.45 το πρωί έφτασε στο ξενοδοχείο Ερμής στον Άγιο Νικόλαο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στα πλαίσια διήμερης επίσκεψης που πραγματοποιεί απο χθες στην Ανατολική Κρήτη συνοδευόμενος από τους υπουργούς Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτη Κουρουμπλή, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλη Αποστόλου και Επικρατείας, Χριστόφορο Βερναρδάκη.

Στο ξενοδοχείο Ερμής θα έχει συνάντηση με τους παραγωγικούς φορείς του Λασιθίου και στις 13:15 θα επισκεφτεί το Ελαιουργείο του Συνεταιρισμού Κριτσάς.

Απαντώντας σε ερώτηση της ΑΝΑΤΟΛΗΣ για την κριτική που άσκησε σήμερα το πρωί η Νέα Δημοκρατίας στην οποία αναφέρει ότι η κυβέρνηση περικόπτει το ΕΚΑΣ κατά 50 με αποτέλεσμα να υπάρχει κόστος για τους συνταξιούχους 940 εκατομμύρια ευρώ είπε ότι η «Νέα Δημοκρατία ψάχνει να βρει τρόπο να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα…».

ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς