Τελευταία Νέα

Στο γηροκομείο Μισιρίων η Μαρία Λιονή – Προσπάθειες για λειτουργία της νέας πτέρυγας

Με το δεδομένο ότι η ανθρωπιά είναι απαραίτητη όλο το χρόνο, όμως αυτές τις μέρες, ένα παραπάνω, η αντιπεριφερειάρχης Μαρία Λιονή, επισκέφθηκε το γηροκομείο Ρεθύμνου στα Μισίρια.

Είναι οι ηλικιωμένοι που ζουν συχνά μακριά από τους δικούς τους και έχουν  την ανάγκη της ανθρώπινης επαφής. Η κ. Λιονή, βρέθηκε κοντά στους ηλικιωμένους του γηροκομείου με δώρα, ευχές και την υπόσχεση ότι θα συμβάλει με όποιο τρόπο μπορεί με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών ζωής τους.

Οι ευχές όπως είπε στους ηλικιωμένους και τα δώρα που τους χάρισε ήταν εκ μέρους του  περιφερειακού συμβουλίου Κρήτης.

Πρόκειται για το μοναδικό ανά την Κρήτη Δημόσιο Γηροκομείο, με εκτενή λίστα αναμονής. Σήμερα με τα 9 άτομα προσωπικό, φιλοξενεί 30 ηλικιωμένους και ενώ έχει ολοκληρωθεί η νέα πτέρυγα που θα διπλασιάσει το δυναμικό φιλοξενίας του γηροκομείου, υπολείπονται χρήματα για τον ιατρικό και λοιπό εξοπλισμό του.

Η πρόεδρος του γηροκομείου, Ζωή Σιταρένιου – Μπριλάκη νιώθει ευχαριστημένη που παρά τις δυσκολίες και μετά από 47 χρόνια λειτουργίας, η δομή διαθέτει πια και αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα σε ακτίνα 15 χιλιομέτρων να διανέμουν 300 γεύματα το μήνα, όπως και να παρέχουν τις υπηρεσίες τους οι κοινωνικοί λειτουργοί, νοσηλευτές και γιατροί της δομής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς