Τελευταία Νέα

Στον Άγιο Τίτο τα Τίμια Δώρα των μάγων προς τον Χριστό

Τα Πάντιμα Δώρα των Μάγων στο Θείος Βρέφος φτάνουν στο Ηράκλειο από την Ιερά Μονή του Αγίου Παύλου στο Άγιο Όρος με πρωτοβουλία του Συλλόγου Φίλων Αγίου Όρους.

Τα Πάντιμα Δώρα θα τεθούν σε προσκύνηση και ευλογία των πιστών στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Τίτου από τις 24 ως τις 28 Δεκεμβρίου 2016.

Η υποδοχή τους θα γίνει το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου στις 4 μ.μ. στον Άγιο Τίτο από τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο και με συμμετοχή κλήρου και λαού. Στη συνέχεια θα ψαλεί παράκληση στα Τίμια Δώρα.

Θα ακολουθήσει στις 5 μ.μ. ο Μεγάλος Εσπερινός των Χριστουγέννων, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ειρηναίου.

Στις 10 μ.μ. θα τελεστεί Όρθρος και πανηγυρική Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων ιερουργούντος του Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη του Οικουμενικού Θρόνου κ. Μεθοδίου Βερνιδάκη, Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης.

Σημειώνεται, ότι ο Άγιος Τίτος κατά την παραμονή των Παντίμων Δώρων στο Ηράκλειο θα είναι ανοιχτός από τις 7 π.μ. ως τις 9 μ.μ. για την διευκόλυνση των προσκυνητών.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς