Τελευταία Νέα

Στα 74 της χρόνια η Τερέζα Νησιανάκη κινδύνευσε με έξωση από το σπίτι της! – Κινητοποίηση του Σ.Α.Ο. Ρεθύμνου στο Ατσιπόπουλο

Με το ένα πόδι έξω από το σπίτι της βρέθηκε 74χρονη γυναίκα στο Ατσιπόπουλο Ρεθύμνου, αφού σήμερα κινδύνευσε με έξωση από την κατοικία της. Ο Σύλλογος Αλληλοβοήθειας Οφειλετών Ρεθύμνου είχε… “στρατοπεδεύσει” πέριξ της οικίας, με αποτέλεσμα προς το παρόν να μην έχει προχωρήσει η διαδικασία της έξωσης. Αστυνομία και δικαστικός επιμελητής ήταν ενήμεροι και απέφυγαν τη σύγκρουση.

Στα 74 της χρόνια η κυρία Τερέζα κινδυνεύει να βρεθεί στο δρόμο. Μοναδικό της περιουσιακό στοιχείο, όπως ανέφερε η ίδια εκτός κάμερας το ισόγειο σπίτι της στο Ατσιπόπουλο Ρεθύμνου. Εάν δεν βρίσκονταν επί ποδός ο Σύλλογος Αλληλοβοήθειας Οφειλετών Ρεθύμνου (ΣΑΟΡ), τότε κατά πάσα πιθανότητα, θα είχε επιδοθεί από δικαστικό επιμελητή, συνοδεία αστυνομίας, το έγγραφο έξωσης.

Ο ΣΑΟΡ έχει παραδώσει ανοιχτή επιστολή, ξεκαθαρίζοντας τις προθέσεις του να συνεχίσει τις κινητοποιήσεις στο δικαστικό μέγαρο Ρεθύμνου, στα συμβολαιογραφικά γραφεία, όταν η διαδικασία θα γίνεται πια ηλεκτρονικά, όπως και σε κάθε σπίτι που κινδυνεύει με έξωση.

Κόκκινο πανί για τους δανειολήπτες, αποτελεί η προ διημέρου έκθεση του επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, που τονίζει τον κίνδυνο για την οικονομία από τα κόκκινα δάνεια. Είναι το δεύτερο σπίτι που κινδύνευσε με έξωση του ιδιοκτήτη, κάτι που έγινε μετά από πλειστηριασμό με συνοπτικές διαδικασίες και μετά από προσαγωγές στο δικαστικό μέγαρο Ρεθύμνου.

 

Δείτε επίσης!

Ηράκλειο – Πήγε με το θύμα της στην αστυνομία για να καταγγείλουν μαζί τις κλοπές που έκανε!

Η οικιακή βοηθός «ξάφριζε» ό,τι έβρισκε από το σπίτι των ηλικιωμένων Ούτε που μπορούσε να …

Χανιά -Άνδρας 61 ετών πυροβόλησε τη σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε

Και οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Χανίων, όπου οι η τραυματισμένη γυναίκα οδηγήθηκε στο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize