Τελευταία Νέα

Σημαντικά προβλήματα αντιμετωπίζει η δυτική Κρήτη από την επέλαση του χιονιά

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Απόστολος Βουλγαράκης ανακοινώνει ότι λόγω της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης στις ορεινές περιοχές του Νομού, όλο το επαρχιακό δίκτυο θα παραμένει κλειστό και οδηγοί θα πρέπει να μετακινούνται μόνο σε άκρως απαραίτητες περιπτώσεις και με μεγάλη προσοχή.

Εκχιονισμοί θα συνεχίσουν να γίνονται από αύριο με τα μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

Οι αναγκαίες μετακινήσεις θα γίνονται σε συνεννόηση με την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και τους Δημάρχους.

Ως προς την ηλεκτροδότηση, τα μεγαλύτερα προβλήματα αντιμετωπίζει ο δήμος Σφακίων, αφού από χθες στις 9 το βράδυ σχεδόν στο σύνολο του παραμένει χωρίς ρεύμα. Στο δήμο Πλατανιά, τα σοβαρά προβλήματα ηλεκτροδότησης έχουν αποκατασταθεί στα χωριά Καράνου, Μεσκλά, Λάκκοι, ενώ χωρίς ρεύμα είναι από χθες στις 7 το απόγευμα μέχρι αυτή την ώρα ο Ομαλός.

Στο Ρέθυμνο παραμένουν κλειστοί οι δρόμοι Ανώγεια – Νίδα, Σπήλι – Γερακάρι μέσω Γιους Κάμπος και ο δρόμος Μυριοκέφαλα – Καλλικράτης που είναι κλειστός εδώ και μήνες λόγω βραχοπτώσεων.

Η ηλεκτροδότηση έχει αποκατασταθεί στο νομό Ρεθύμνου με μικροπροβλήματα σε γειτονιές ορεινών οικισμών.

Προβλήματα υδροδότησης αντιμετώπισαν τα Λιβάδια και τα Ζωνιανά στον ορεινό Μυλοπόταμο εξαιτίας κεραυνών που έθεσαν εκτός λειτουργίας τις αντλίες γεωτρήσεων. Η κατάσταση βοηθήθηκε με αξιοποίηση των γεωτρήσεων των γειτονικών χωριών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς