Τελευταία Νέα

Πτώση τεχνικού σε παράσταση στο Ηράκλειο

Αγωνιώδες και πρόωρο το φινάλε μουσικοθεατρικής παράστασης για μικρούς και μεγάλους, ανήμερα της παραμονής των Χριστουγέννων στην πόλη του Ηρακλείου.  

Μόλις 20 λεπτά μετά την έναρξη κι ενώ στο κοινό υπήρχαν κυρίως μικρά παιδιά ένας 30χρονος τεχνικός έπεσε από μεγάλο ύψος από την οροφή και προσγειώθηκε πάνω στην σκηνή με αποτέλεσμα να προκληθούν στιγμές πανικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ατύχημα συνέβη την ώρα που μόλις είχε ολοκληρωθεί μία σκηνή με ακροβατικά με στρώματα, με την πτώση του νεαρού ακροβάτη να παγώνει στην κυριολεξία το κοινό και ειδικότερα τα παιδιά που βρισκόταν στις πρώτες θέσεις.

Τυχερός πάνω στην ατυχία του ήταν όμως ο τεχνικός του θεάτρου καθώς ενώ έπεσε από ύψος 8 μέτρων, προσγειώθηκε πάνω στα στρώματα που μόλις είχαν τελειώσει το νούμερο τους, αλλά δεν είχαν προλάβει ακόμα να τα μαζέψουν οι ακροβάτες.

Αστραπιαία η κινητοποίηση ήταν μεγάλη. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ κλήθηκε επί τόπου και μετέφερε τον 30χρονο στο Βενιζέλειο νοσοκομείο με ορθοπεδικά τραύματα στο χέρι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Οι υπεύθυνοι της παράστασης ενημέρωναν τους θεατές πως λόγω του ατυχήματος η παράσταση ματαιώθηκε, ενώ μιλώντας στο neakriiti.gr, διευκρίνισαν πως είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Παρά το σοκ πάντως το ευτύχημα είναι πως η ζωή του νεαρού δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς