Τελευταία Νέα

Προσήχθη ύποπτος στην υπόθεση δολοφονίας της παιδοψυχιάτρου στη Λαμία

Ο ύποπτος είχε στενή σχέση με το θύμα και γνωρίστηκαν στον πολιτικό χώρο της “Ελλήνων Συνέλευσις” του Αρτέμη Σώρρα. Προηγήθηκε μία εντελώς ασυνάρτητη δήλωσή του στο Facebook

Προς εξιχνίαση βαίνει η φρικτή ανθρωποκτονία σε βάρος της 45χρονης παιδοψυχιάτρου Θώμης Κούμπουρα που βρέθηκε νεκρή το πρωί της Τετάρτης, μέσα στο διαμέρισμά της επί της οδού Φοίνικα στα Γαλανέϊκα Λαμίας.

Το θύμα βρέθηκε πεσμένο μπρούμυτα, στο δάπεδο του υπνοδωματίου της, με τα ρούχα της και μέσα σε μία λίμνη αίματος, ενώ έφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι σε λαιμό, θώρακα και αμυντικά τραύματα στα χέρια. Το όργανο του εγκλήματος δεν βρέθηκε στο σημείο.

Σε κατάσταση σοκ, αρχικά ο αδελφός της κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, πλήρωμα του οποίου ενημέρωσε την Αστυνομία. Αμέσως, ο χώρος αποκλείστηκε και φωτογραφήθηκε από κλιμάκιο Εγκληματολογικών Ερευνών της τοπικής Αστυνομικής Διεύθυνσης, ενώ έγινε συλλογή δειγμάτων DNA και αποτυπωμάτων από τους χώρους του σπιτιού και ειδικά του υπνοδωματίου.

Από ευρήματα της έρευνας και μαρτυρίες οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Λαμίας κατέληξαν στο συμπέρασμα πως βασικός ύποπτος για το φρικτό αυτό έγκλημα είναι ένας 39χρονος που το θύμα είχε γνωρίσει στον πολιτικό χώρο “Ελλήνων Συνέλευσις” του Αρτέμη Σώρρα στον οποίο είχαν εισχωρήσει και οι δύο.

Το περίεργο μήνυμα του υπόπτου

Ο ύποπτος μάλιστα ουσιαστικά προδόθηκε από μία εντελώς ύποπτη και ασυνάρτητη δήλωση που έκανε στο προφίλ στο Facebook, μέσω της οποίας και χωρίς καν ακόμα να έχει κατηγορηθεί για κάτι, ανέφερε ότι δεν είχε σχέση με το έγκλημα και μάλιστα ισχυρίστηκε τα εξής ασυνάρτητα:

“Έφυγα από το χωριό μου με την Πέλλα κ πήγαμε ΑΘΉΝΑ κ με μια συνελληνιδα έστειλα όλα τα στοιχεία στον πρόεδρο μου κρυφά για να μην τα μπλοκαρουν αυτοί και ΌΛΟΙ οι πράκτορες που είναι γυρω του κ το παίζουν συνελληνες αγωνιστές Κ έχουν βάλει παντού κοριους κ κάμερες να μας παρακολουθούν κ να μαζεύουν στοιχεία για να μας χτυπήσουν αργοτερα κ άτομα καρφωμένα διπλα μας για να φωτογραφίζουν κρυφά ότι κάνουμε συνέχεια τόσο βρώμικοι ειναι. Περίμενα να γυρίσει το άτομο να βεβαιωθώ ότι παρέδωσε τα στοιχεία μολις επέστρεψε μετά από λίγο έφυγα για Καρδίτσα στον δρόμο μιλησα με τα παιδιά ΒΑΣΙΛΕΊΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ ΧΡΙΣΤΌΔΟΥΛΙΑ  ήταν μαζεμένοι στην Λάρισα αλλά δεν άντεχα να οδηγήσω ως εκεί. Πήρα τηλέφωνο την Θωμη που εχω άριστες σχέσεις κ την ρώτησα αν μπορώ να κοιμηθώ σπίτι της και μου είπε έχω πυρετό αλλά σε περιμένω. μολις έφτασα λαμια την ξαναπήρα τηλ να την ρωτήσω από που θα πάω Κ επέλεξα τον πάνω δρόμο που τον ξέρω.

Έφτασα σπίτι της κατέβηκε κάτω κ μου άνοιξε ανεβήκαμε σπίτι κ πιάσαμε κουβέντα της είπα ότι έχουμε πάλι μεγάλη προδοσία και άρχισε αυτή να γράφει στις σημειώσεις του κινητού του της και εγώ να της λέω για να το βγάλω μετά στο ίντερνετ γιατί είχα ξεχάσει το λάπτοπ στο σπίτι της συνελληνιδας στην Αθήνα που είναι εκεί μέχρι κ τωρα που γράφω στο κινητό μου. Ενδιάμεσα μιλησα πάλι με τα παιδιά νομίζω από το κινητό της γιατί εγώ δεν είχα σήμα. Τότε έμαθα ότι ο βρωμιάρης Καλογερόπουλος που πάντα ήθελε να με έχει διπλα του κ ερχόταν από Καρδίτσα να με πάρει κ να γυρνάμε όλη την Ελλάδα με ομιλίες Κ εχουμε κάνει χιλιάδες χιλιόμετρα μαζί έμαθα ότι έβγαλε ανάρτηση που καλούσε τους συνελληνες να δηλώσουν ποιος έχει πάρει βοτανα από εμένα χωρίς να με πάρει ούτε ένα τηλέφωνο ο κατά τα άλλα κολλητός συμπολεμιστης. Εκεί κατάλαβα ότι ετοιμάζει 2ο χτύπημα και είπα στην Θωμη ότι δεν προλαβαίνουμε για γραπτό κείμενο και κάνουμε βίντεο κ μαλιστα ζωντανό δεν είχε όμως καλό σήμα το σπίτι και αποφασίσαμε να κοιμηθούμε λίγες ώρες κ να το κάνουμε το πρωί με καθαρό μυαλό στο σπίτι του Κώστα στον πάνω όροφο που ήταν το ρούτερ. Από την ένταση της κατάστασης και το στρες νόμιζα πως θα σπάσει η καρδιά μου κ πρότεινα να διαβάσουμε κάποια επικληση που είχα πάντα μαζί μου. Η Θωμη μου έδωσε τα κλειδιά για να κατέβω στο αμάξι να τις πάρω αν θυμάμαι καλά όταν κατέβηκα η εξώπορτα είχε ηδη ενα κλειδί πάνω της και ήταν κλειδωμενη από μέσα ξεκλείδωμα άφησα διπλα το κλειδί κ πήγα στο αμάξι. Επιστρέφοντας αν θυμάμαι καλά μολις έβαλα το κλειδί που μου είχε δώσει η Θωμη στην πόρτα κατι πολυ βαρυ και με δύναμη με χτύπησε  στο κεφάλι και έχασα τις αισθήσεις μου. Όταν ξύπνησα ήμουν μέσα στο αμάξι μου γυμνός κ δεν θυμόμουν τίποτα ούτε μπορούσα να αναγνωρίσω που βρίσκομαι είχα φοβερό πονοκέφαλο ενα τεράστιο καρουμπαλο στο κεφάλι μέχρι κ τωρα που σας γράφω κ ένα λάστιχο σπασμένο πολυ πιθανόν εκτός του χτυπηματος να μου δώσανε και υπνωτικά Ή κάτι αλλο.

ανοιξα την βαλίτσα ντύθηκα άλλαξα λάστιχο κ πήρα τον πρώτο δρόμο που βρήκα προς τα βουνά που έβλεπα μπροστά μου στην πορεία θυμήθηκα το κινητό μου αλλά δεν ήταν στο μπουφάν μου κ το βρήκα στο πίσω κάθισμα ανοιχτό καπάκι μπαταρία έξω και έλειπε η κάρτα σιμ που ακόμη τωρα δεν εχω. Τελείωσε η άσφαλτος μπήκα σε χωματόδρομο Κ συνέχιζα στα χαμένα μέχρι που βγήκα στο τέρμα σε ένα μοναστήρι που ήταν ο πάτερ πρόδρομος κ τον θυμάμαι από το χαρτάκι που μου έδωσε με το τηλ κ τονοματου. Έπεσα αμέσως για ύπνο αρκετές ώρες κ Όταν ξύπνησα άρχισα λίγο να θυμάμαι αλλά κ πάλι ο πονοκέφαλος και η ζαλάδα με έκανε να λέω ότι να'ναι και ακαταλαβιστηκες μπερδεμένες έννοιες στον πρόδρομο και σε έναν Ανδρέα. Ξαναζητησα να κοιμηθώ όπως κ έγινε Όταν ξύπνησα οι καλόγεροι ήταν ανήσυχοι προβληματισμένοι και μου ζήτησαν να φύγω αφού μου δώσανε ένα τάπερ ψάρια Κ ψωμί να έχω μαζί μου. Όταν άρχισα να κατεβαίνω συνειδητοποίησα πως ο κάμπος μπροστά μου ήταν γνώριμος μέχρι που κατάλαβα απόλυτα ότι είναι λίγα χιλιόμετρα από το χωριό μου. Δεν ήξερα όμως ούτε τι μερα είναι από την ζάλη μου και πριν φτάσω χωριό είχαν τελειώσει τα καύσιμα και βενζίνη Κ αέριο και πήγα στον βενζινα του χωριού Κ φουλάρισα και τα 2καυσημα όμως δεν είχα πάρα 10ευρω πάνω μου.”.

Μετά και από αυτό το εντελώς ασυνάρτητο κρεσέντο με τους αγνώστους που τον χτύπησαν, τον έγδυσαν και το έγκλημα που έγινε στο μεσοδιάστημα που κατέβηκε να πάρει κάτι από το αυτοκίνητό του, οι αστυνομικοί όπως ήταν λογικό άρχισαν να τον αναζητούν. Γρήγορα άλλωστε έμαθαν τα στοιχεία του αφού φέρεται να πωλούσε βότανα και “θαυματουργά” ματζούνια σε διάφορους άλλους από το ίδιο πολιτικό χώρο. Οι αστυνομικοί τον αναζήτησαν για κατάθεση στο σπίτι του στους Σοφάδες Καρδίτσας, όμως δεν τον εντόπισαν και τελικά μέσω του κινητού του εντοπίστηκε νωρίτερα το μεσημέρι στο Κρίκελο Ευρυτανίας, όπου μετέβησαν αστυνομικοί της Ασφάλειας και τον προσήγαγαν. Αυτή την ώρα οδηγείται στην Ασφάλεια Λαμίας για εξέταση ως βασικού υπόπτου για την δολοφονία και ενδεχομένως μέχρι το βράδυ η υπόθεση αυτή να έχει εξιχνιασθεί πλήρως.

Την κατακρεούργησε με πάνω από 15 μαχαιριές σε λαιμό και θώρακα

Οι αστυνομικοί που μετέβησαν στο σπίτι του θύματος την ημέρα της δολοφονίας δεν εντόπισαν ίχνη παραβίασης, ενώ ούτε το σπίτι είχε ίχνη έρευνας, ώστε να μπορούσε τυχόν να δικαιολογηθεί ως κίνητρο της δολοφονίας η ληστεία.

Τα χτυπήματα που δέχτηκε το θύμα η οποία ζούσε μόνη της στο συγκεκριμένο διαμέρισμα, δείχνουν μανία και φανερώνουν προσωπικά κίνητρα. Τραγική σύμπτωση το γεγονός ότι στο ισόγειο του ίδιου κτιρίου μένει η μητέρα του θύματος που φέρεται να άκουσε νωρίς το πρωί κάποιες πνιχτές φωνές, όμως δεν κατάλαβε ότι ήταν η κόρη της…

Το θύμα σίγουρα άνοιξε την πόρτα της στον δολοφόνο της, δίχως βεβαίως να μπορούσε να φανταστεί τη συνέχεια. Το πόρισμα του ιατροδικαστή άλλωστε σοκάρει… Η νεκροψία-νεκροτομή στην Θώμη Κούμπουρα ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι από τον διευθυντής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πειραιά κ. Ηλία Μπογιόκα, ο οποίος ανακάλυψε στο σώμα του άτυχο θύματος περισσότερες από 15 μαχαιριές σε λαιμό και θώρακα, όπως και αμυντικά τραύματα στα χέρια. Από αυτές, οι 3-4 ήταν θανατηφόρα πλήγματα στον λαιμό και στον θώρακα, ενώ ένα από τα χτυπήματα έπληξε το περικάρδιο του θύματος.

Πρόσθετα, το θύμα έφερε προθανάτιες εκχυμώσεις στο κεφάλι και το πρόσωπο που είχε δεχτεί από χαστούκια και γροθιές και όλα δείχνουν πως προηγήθηκε έντονη πάλη και πως το θύμα πάλεψε για να σωθεί, δίχως να τα καταφέρει. Αντιθέτως η μανία και η οργή του δράστη είναι έκδηλη σε βάρος του θύματος σε κάθε πλήγμα που κατάφερε εναντίον της…

Είναι κάτι παραπάνω από πιθανό, το θύμα να αντιλήφθηκε ότι ο δράστης ήταν σε έξαλλη κατάσταση και ενδεχομένως να μπορούσε να προβεί επικίνδυνος για την ίδια, να του ζήτησε να φύγει και εκεί να ακολούθησε ο άγριος τσακωμός, αυτά όμως όλα μένει να φωτιστούν από την ανάκριση του υπόπτου στην Ασφάλεια Λαμίας.

news247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς