Τελευταία Νέα

Πετρέλαιο θέρμανσης έκλεψαν από σπίτι στο Ηράκλειο

Για κλοπή πετρελαίου από οχήματα και δημόσια κτίρια έχουμε ακούσει στην Κρήτη. Κλοπή πετρελαίου όμως από τον καυστήρα σπιτιού είναι αλήθεια ότι είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις που ακούμε ή που γίνονται γνωστές!

Το περιστατικό σημειώθηκε σε γειτονιά στη Θέρισσο. Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού μιλώντας στο CretePlus.gr είπε πως διαπίστωσε την κλοπή όταν χθες πήγε να ανάψει το καλοριφέρ! «Αν και είχα βάλει πετρέλαιο πριν λίγο καιρό, 250 κιλά, τα καλοριφέρ δε ζεσταίνονταν. Φώναξα έναν τεχνικό για να δει τον καυστήρα του σπιτιού και διαπιστώσαμε ότι το πετρέλαιο είχε κάνει «φτερά» και πως οι δράστες είχαν πάρει και το…κατακάθι!

Είδα το μετρητή του καυστήρα και είχα «κάψει» μόλις το 1/5 περίπου από το πετρέλαιο που είχα βάλει», είπη η ίδια χαρακτηριστικά. Μάλιστα όπως είπε η κλοπή πρέπει να έγινε με…κανίστρες, το τριήμερο των Χριστουγέννων. «Μέχρι κι εκείνη την ημέρα είχαμε πετρέλαιο. Φύγαμε με την οικογένεια για να πάμε στο χωριό και όταν επιστρέψαμε διαπιστώσαμε την κλοπή», επισημαίνει, εφιστώντας παράλληλα την προσοχή όλων των συμπολιτών της.

creteplus.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς