Τελευταία Νέα

Παραμονές Πρωτοχρονιάς στο Ρέθυμνο με χιόνι και διασκέδαση – Πού θα πάμε;

Παραμονές Πρωτοχρονιάς και το Ρέθυμνο γιορτινό και χαρούμενο περιμένει να υποδεχτεί το νέο έτος. Μετά από δύο χρόνια λειψυδρίας η Κρήτη έχει αρκετή βροχή και κρύο,  ενώ σε κοντινές περιοχές του νομού με μια βόλτα βρίσκεις χιόνια και λευκά τοπία. Επιτέλους το νησί περνάει τις γιορτές με χειμωνιάτικες εικόνες παρότι βρίσκεται στο πιο νότιο σημείο της Ευρώπης.

Η σημερινή μέρα μόλις σβήσει από τους γρήγορους ρυθμούς της αγοράς και τις πυρετώδεις προετοιμασίες των νοικοκυρών για το γιορτινό τραπέζι θα έρθουν οι οικογενειακές στιγμές να περιλούσουν τα σπίτια με αγάπη και συντροφιά. Το σύνηθες για τη βραδιά της παραμονής είναι  δικά μας άτομα παρέα με ποτάκι, χαρτάκι και μεζέδες.

Από την άλλη, για τους γλεντζέδες της πόλης που δεν επιθυμούν να αφήσουν τη βραδιά να κυλήσει ήρεμα, αλλά προτιμούν κάτι περισσότερο δυναμικό, τα κουτούκια της παλιάς πόλης, όπως ας πούμε το ΣΧΟΛΑΡΧΕΙΟ, το ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ, το ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ, το 50/50, οι ΣΥΜΠΛΗΓΑΔΕΣ, φιλοξενούν μουσικά σχήματα που ανάβουν το κέφι της παρέας.

Εναλλακτικά ρεβεγιόν για τους νεότερους θα βρεθούν σε club της πόλης όπως είναι το METROPOLIS, το AKANTHUS και το NAFPIGIO.

Όμως η πόλη δεν αφήνει παραπονεμένους τους λάτρεις της Κρητικής παραδοσιακής μουσικής με πληθώρα επιλογών σε εμφανίσεις τοπικών μουσικών σχημάτων. Θα βρείτε εκδηλώσεις στην ταβέρνα ΚΟΡΦΗ,  στο ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΣΟΥ, στις ΟΥΣΙΕΣ, στο κέντρο ΜΥΘΟΣ και στην ταβέρνα ΠΟΠΗ.

Τέλος για τους πιο large που ενδιαφέρονται να «εντρυφήσουν» σε Αθηναϊκών προδιαγραφών πίστες η βραδιά επιφυλάσσει ονόματα από Αθήνα σε κέντρα του Ρεθύμνου. Παραμονή Πρωτοχρονιάς με την Χρύσπα στο Κτήμα ΘΥΜΕΛΗ (Τρία Μοναστήρια), μαζί της ο Μάνος Μακρόπουλος, η Έλενα Στεργιάδου και η πιο έμπειρη Αθηναϊκή λαϊκή ορχήστρα που θα σας ξεσηκώνει μέχρι το πρωί. Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς με την Κατερίνα Στικούδη και τον Δημήτρη Γιώτη στο ΓΕΡΑΝΙ PALACE. Στο κέντρο ΜΕΓΑΡΟ θα συναντήσουμε την Σάσα Μπάστα και την Μπέλα Μέρη, που διοργανώνει ο Σκοπευτικός Όμιλος Ρεθύμνου «Οι Αετοί».

Ρεπορτάζ: Ιωάννα Καψάλη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς