Τελευταία Νέα

Πάσχα καλοσύνης στα κέντρα αγγλικών Φήταμ

Η φετινή Πασχαλινή περίοδος στα Κέντρα Αγγλικών «Ασημένια Φήταμ» Ρεθύμνου και Ατσιποπούλου είχε θέμα την καλοσύνη. Με αφετηρία την 31η Μαρτίου, Εθνική Ημέρα Καλοσύνης της Μεγάλης Βρετανίας, τα Κέντρα Φήταμ υλοποίησαν σειρά δραστηριοτήτων πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Η συγκεκριμένη ημέρα που γιορτάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, τιμά την καλοσύνη που μοίρασε απλόχερα η πριγκίπισσα Νταϊάνα κατά τη διάρκεια της σύντομης ζωής της. Τα Κέντρα Φήταμ με τη σειρά τους, έχοντας τιμηθεί με το Βρετανικό  βραβείο «Νταϊάνα» Πρωταθλητών κατά του Εκφοβισμού, συμμετείχαν σε αυτό τον εορτασμό οργανώνοντας τις ακόλουθες δράσεις στα πλαίσια της AntiBullying Εκστρατείας τους και του Έτους Εθελοντισμού “Keep Smiling: From Children To Children” του Δικτύου QLS.
Πασχαλινό Κυνήγι Αυγών
Το παραδοσιακό ομαδικό παιχνίδι παίχτηκε φέτος από τις Junior τάξεις με κύριο άξονα την καλοσύνη. Εκτός από το να λύσουν τους καθιερωμένους γρίφους στα αγγλικά, είχαν να φέρουν εις πέρας «δοκιμασίες» βασισμένες στην έκφραση της καλοσύνης στον συνάνθρωπο. Όλα τα παιδιά που συμμετείχαν έλαβαν αναμνηστικό «Πιστοποιητικό Καλοσύνης» του Βρετανικού φιλανθρωπικού ιδρύματος στη μνήμη τα πριγκίπισσας Νταϊάνα!
Ο Τοίχος της Καλοσύνης
Ένας τοίχος που γέμισε, από όλους τους μαθητές των Κέντρων Φήταμ σε Ρέθυμνο και Ατσιπόπουλο, με μηνύματα, σκίτσα και γκράφιτι πάνω στη σημασία της καλοσύνης.
Συγκέντρωση Παιχνιδιών για Άπορα Παιδιά
Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία πραγματοποιήθηκε με σκοπό τη συγκέντρωση παιχνιδιών για άπορα παιδιά και προσφυγόπουλα της πόλης μας. Η δράση υλοποιήθηκε με την πολύτιμη συμβολή της βραβευμένης Ομάδας Εθελοντών AntiBullying των Κέντρων Φήταμ, η οποία παρέδωσε τα παιχνίδια στο Δ. Σ. του 1ου Δημοτικού που ανέλαβε να τα μοιράσει.

Καλό Πάσχα σε όλους από τα Κέντρα Αγγλικών «Ασημένια Φήταμ»!

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Εθελοντική αιμοδοσία στο Πέραμα Μυλοποτάμου

Σε ένα διαφορετικό αγώνα, την Κυριακή 21 Ιουνίου 2020, θα επιδοθούν φορείς και σύλλογοι του Περάματος Μυλοποτάμου. …

Σητεία – Βίντεο για την ανακύκλωση

Ευχαριστούμε θερμότατα τον κ. Δημήτρη Παθιάκη που εργάστηκε αφιλοκερδώς προκειμένου να γίνει το συγκεκριμένο βίντεο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize