Τελευταία Νέα

Πάνω από 5.000 στο Santa run στα Χανιά!

Πάνω από 5.000 Χανιώτες, Κρητικοί, αλλά και άνθρωποι από όλη την Ελλάδα βρέθηκαν στα Χανιά, ντυμένοι Αη-Βασίληδες… Για καλό σκοπό!

Το Santa Run στα Χανιά μόλις ολοκληρώθηκε, με χιλιάδες ανθρώπους, όλων των ηλικιών, να έχουν ξεχυθεί στους δρόμους για την 6η συνεχή διοργάνωση του Santa Run.

Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν πάνω από 5.000 Αγιο-Βασίληδες, αλλά και ξωτικά, οι οποίοι μαζεύτηκαν από νωρίς το πρωί της Δευτέρας στο 1ο Γυμνάσιο Χανίων, ώστε να συμπληρωθούν οι τελευταίες συμμετοχές.

Οι συμμετέχοντες, φορώντας τη στολή του Αγίου Βασίλη, πραγματοποίησαν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης με τη μουσική, τα τύμπανα, τα πολύχρωμα μπαλόνια και τις σφυρίχτρες να κυριαρχούν.

Τη μεγάλη πορεία των Άι Βασίληδων, παρακολουθούσαν και πολίτες πού βρέθηκαν στο κέντρο και το παλιό λιμάνι της πόλης.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για μια γιορτινή διοργάνωση μέσα στην πόλη των Χανίων, όπου οι συμμετέχοντες φορούν στολές Άγιου Βασίλη και τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση των συλλόγων ΕΛΕΠΑΠ, Κ.Η.Φ.Α.ΑΜΕΑ, ΚΗΦΑΠ «Η Μεγαλόχαρη» και Ορίζοντας, που ασχολούνται με παιδιά της πόλης των Χανίων, που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

Όλη η πόλη των Χανίων είναι παρούσα στο Santa Run, τα τοπικά μαγαζιά προσφέρουν κεράσματα στους συμμετέχοντες, ενώ χανιώτες dj γεμίζουν με πολλή μουσική τους δρόμους της πόλης.

Και η φετινή εκδήλωση ολοκληρώνεται με πάρτι στο οποίο συμμετέχουν μουσικά σχήματα, μεταξύ των οποίων και οι Onirama!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς