Τελευταία Νέα

Ο Rising Star Νίκος Θωμαΐδης με τη φωνάρα του στο Ρέθυμνο!

Ακόμη ένα αστέρι δείχνει να ανατέλλει με καταγωγή από το Ρέθυμνο -ο πρωτοεμφανιζόμενος και πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης που ακούει στο όνομα  Νίκος Θωμαΐδης. Ο ταλαντούχος νέος ξεδίπλωσε το ταλέντο του στο τραγούδι με επιτυχία, στην εκπομπή Rising Star του ΑΝΤ1. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νότια Αφρική, με καταγωγή από το Ρέθυμνο, το οποίο αγαπά πολύ και απέδειξε φυσικά, αφού δεν έχασε ευκαιρία να κάνει την εμφάνιση του στην πόλη μας.

Συγκεκριμένα, χθες, τραγούδησε στο κατάστημα HÄAGEN-DAZS στο Ρέθυμνο. Ο κόσμος της πόλης τον υποδέχτηκε με αγάπη και τον τίμησε με την παρουσία του. Ένα καινούργιο ταλέντο με μεγάλο ελληνικό ρεπερτόριο,  αρκετό για να ανάψει το κέφι στο Ρεθυμνιώτικο κοινό.

Η αγάπη του Νίκου για την Ελλάδα είναι εμφανής και μόνο από την επιλογή του να έρθει εδώ για να ξεκινήσει καριέρα, όμως και από τις δηλώσεις που έχει κάνει σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα που έχει ήδη γίνει γνωστός, αναφέρεται συχνά στο πόσο αγαπάει την χώρα μας, ιδιαίτερα την Κρήτη και το Ρέθυμνο, αλλά λατρεύει και την ελληνική μουσική.

Λατρεύει την φιλοξενία των Κρητικών, την οποία χρόνια γνωρίζει και ζει, αφού κάθε χρόνο φρόντιζε να έρχεται διακοπές εδώ και να παραμένει στα αγαπημένα του συγγενικά πρόσωπα, όσο περισσότερο χρόνο μπορούσε. Προφανώς όμως δεν ήταν αρκετό για να καλύψει την αγάπη του και αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα της εγκατάστασής του στην πρωτεύουσα.

Αυτά που τον έχουν εντυπωσιάσει στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο, είναι η αίσθηση ελευθερίας που προσφέρει αυτή η πόλη σύμφωνα με τα δεδομένα που την χαρακτηρίζουν, όμως λατρεύει επίσης και το Ρακόμελο!

Σε ποιον άλλωστε δεν αρέσει, η διαμονή σε αυτό τον τόπο!

video – fb Angeliki Siligardou

Ο Νίκος στο Ρέθυμνο – στο αεροδρόμιο – στο Rising Star και πάντα.. thumbs up!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς