Τελευταία Νέα

ΟΛΗ: Ευθύνες θα καταλογιστούν στους υπαιτίους της πυρκαγιάς σε ελλιμενισμένο σκάφος στο λιμάνι Ηρακλείου

Στο θέμα της πρόσφατης πυρκαγιάς σε σκάφος που ήταν ελλιμενισμένο στο Ενετικό Λιμάνι αναφέρεται σε ανακοίνωσή του η διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, επισημαίνοντας ότι τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά διερευνώνται και αν προκύψουν ευθύνες θα αποδοθούν στους υπαιτίους.

Πιο συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση επισημαίνεται χαρακτηριστικά:

«Χάρη στην ετοιμότητα, στον επαγγελματισμό και στον συντονισμό των δυνάμεων της  Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Λιμενικού Σώματος αντιμετωπίστηκε και κατασβέστηκε έγκαιρα  η πυρκαγιά που πρόσφατα εκδηλώθηκε σε ελλιμενισμένο σκάφος στο παλιό ενετικό λιμάνι  πριν πάρει διαστάσεις, απειλήσει ζωές και παρακείμενες περιουσίες. Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται αρμοδίως προκειμένου να καταλογιστούν τυχόν ευθύνες, εάν ανακύψουν.

Η σημερινή Διοίκηση και το προσωπικό του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου  με αίσθημα ευθύνης  καταβάλλουν καθημερινά κάθε δυνατή προσπάθεια για την διασφάλιση της  εύρυθμης λειτουργίας και ασφάλειας των λιμενικών εγκαταστάσεων. Οι τυχόν ελλείψεις σε υποδομές, οι παραλείψεις του παρελθόντος βήμα – βήμα αποκαθίστανται ώστε οι χρήστες και  οι επισκέπτες, να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες που πρέπει να προσφέρει ένα σύγχρονο και ασφαλές λιμάνι.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους και όσες συνέδραμαν στην αντιμετώπιση του περιστατικού, ζητούμε την κατανόηση σας  για την αναστάτωση που προκλήθηκε ένεκα του συμβάντος και δεσμευόμαστε ότι κάθε μέρα θα γινόμαστε και καλύτεροι, βελτιώνοντας το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών αποφεύγοντας λάθη και παραλείψεις του παρελθόντος».

cretapost.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς