Τελευταία Νέα

Νέα πτώση κολόνας φωτισμού στο Κουμ Καπί – Ακόμη να ολοκληρωθεί η συντήρησή τους

Στον εργολάβο με τον οποίο υπεγράφη σύμβαση ρίχνει ευθύνες ο Δήμος Χανίων για την νέα πτώση κολόνας φωτισμού στο Κουμ Καπί

Αναλυτικά στην ανακοίνωση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων με την οποία απαντά στο ερώτημα του Flashnews.gr για το αν έγινε η συντήρηση των στήλων μετά το ατύχημα του Σεπτεμβρίου, αναφέρονται τα εξής:

“Συνεργεία του Δήμου Χανίων (Υπηρεσία Ηλεκτροφωτισμού), μετέβησαν άμεσα σήμερα το πρωί στο σημείο της πτώσης της κολώνας φωτισμού στο Κουμ Καπί όπου μετά την αυτοψία που διενήργησαν, προχώρησαν σε απομάκρυνσή της και αποκατάσταση του σημείου.

Για την πλήρη συντήρηση των φωτιστικών που βρίσκονται στο παραλιακό μέτωπο της περιοχής Κουμ Καπί και Αγίας Κυριακής, είχε γίνει διαδικασία ανάθεσης στις 29/09/2016 με τη δέσμευση ολοκλήρωσης του έργου εντός 40 ημερών και είχε υπογραφεί σχετικό συμφωνητικό με τον εργολάβο. Το έργο δεν έχει ολοκληρωθεί μέχρι σήμερα.

Το Δ.Λ.Τ.Χ. και ο Δήμος Χανίων έχοντας ως κύριο μέλημά τους της ασφάλεια των πολιτών, θα κινήσουν άμεσα τις διαδικασίες για την συντήρηση των ιστών και επιφυλάσσονται για κάθε νόμιμο δικαίωμά τους έναντι του εργολάβου.”

Το ερώτημα που προκύπτει μετά τα παραπάνω, είναι το γιατί έπρεπε να πέσει μια ακόμη κολόνα και να τεθούν σε κίνδυνο άνθρωποι, για να καταλάβουν πως η προθεσμία ολοκλήρωσης του έργου είχε λήξει εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.

flashnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς