Μπορείς μόνος σου να αλλάξεις τον κόσμο; – Η Ειρήνη το προσπαθεί για το Ρέθυμνο με χειροποίητους οργονίτες!

Κάτι που φτιάχνουν άνθρωποι ανα τον κόσμο αλλά στην Κρήτη φτιάχνεται μόνο στο Ρέθυμνο, είναι ο οργονίτης. Η Ειρήνη Σταγάκη ενθουσιασμένη όταν ανακάλυψε τη δύναμη της οργόνης διαβάζοντας βιβλία του Αυστριακού ψυχαναλυτή Βίλχελμ Ράιχ, προσπάθησε να μάθει περισσότερα, έτσι διαπίστωσε ότι υπήρξαν κάποιες μετέπειτα βελτιώσεις της θεωρίας του ψυχαναλυτή από άλλους ερευνητές που θέλησαν να την φέρουν στην μορφή που υπάρχει σήμερα για να χρησιμοποιήτε πιο εύκολα.

Πρόκειται για ένα κράμα από 50% ανόργανη και 50% οργανική ύλη και κρύσταλλο χαλαζία που το αποτέλεσμα δείχνει να αποδίδει στη βελτίωση της διάθεσης, να είναι κατά της αϋπνίας, κατά του θυμού και του άγχους, βοηθάει στην εξισορρόπηση ενέργειας, μετατρέπει την αρνητική ενέργεια σε θετική, αλλά ακόμα και στη βοήθεια ανάπτυξης των φυτών. Βελτιώνει τον εργασιακό μας χώρο, καθαρίζει τα κρύσταλλα, απομακρύνει αρνητικές ενέργειες από το φαγητό και το νερό, εξισορροπεί τις ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες από κινητά, ασύρματα, οικιακές ηλεκτρικές συσκευές, κεραίες κινητής τηλεφωνίας εμπνέοντας ευχάριστη συμπεριφορά και φτιάχνοντάς μας την διάθεση.

Και για τους πιο διαβασμένους, οι οργονίτες είναι Αιθερικοί Μετατροπείς και γεννήτριες θετικής ενέργειας. Απορροφούν την αρνητική ενέργεια και την μετατρέπουν σε θετική, έτσι την εκπέμπουν συνεχώς στον χώρο που τοποθετούνται.  Είναι χειροποίητες δημιουργίες που φέρουν τις δονήσεις του Α΄& Β΄ επιπέδου (κρύσταλλοι, ανόργανα μέταλλα, οργανική ρητίνη) σε συνάρτηση με την πρόθεση και την ενέργεια του δημιουργού τους.

Στη σημερινή εποχή υπάρχει ένα κίνημα, το αποκαλούμενο «Gifting». Πρεσβεύουν ότι αποτελεί μεγάλο όφελος για τον κόσμο και το περιβάλλον, η δύναμη της οργόνης κι έτσι, δημιουργούν tower busters, δηλαδή μικρούς σε μέγεθος οργονίτες για να τους «δωρίσουν» στη γη. Η Ειρήνη το κάνει συχνά στο Ρέθυμνο φυτεύοντας σε όλες τις «μολυσμένες» περιοχές όπως είναι οι πυλώνες τηλεφωνίας, οι λίμνες, τα νοσοκομεία, οι φυλακές, τα νεκροταφεία, η θάλασσα, διότι θεωρούνται περιοχές με δύστροπη ενέργεια.

Για τη συγκεκριμένη χρήση η Ειρήνη μου εξηγεί ότι χρειάζεται πολυεστέρας με καταλύτη για να πήξει το υλικό, συμπληρώνοντας αλουμίνιο και χαλαζία. Αυτή η σύνθεση αφορά το «Gifting» στο οποίο η Ειρήνη συμμετέχει ενεργά και έχει δωρίσει αρκετούς στην πόλη του Ρεθύμνου. Η ενασχόληση απασχολεί την Ειρήνη εδώ και τρία χρόνια, ενώ ταυτόχρονα έχει χαρίσει πάρα πολλούς οργονίτες στη Γη του Ρεθύμνου. Συγκεκριμένα στην πόλη υπάρχουν 3 cloud busters μεγάλοι οργονίτες με ακόμη μεγαλύτερη δράση. Αυτό έχει εξασφαλίσει στην πόλη μια προστασία από δύστροπες ενέργειες ελπίζοντας να βελτιωθεί η όποια κατάσταση επιβαρύνει το περιβάλλον και τους ανθρώπους του Ρεθύμνου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize