Τελευταία Νέα

Μιχάλης Σάλλας – Στρατηγικός Επενδυτής στην Παγκρήτια Τράπεζα

Ο Μιχάλης Σάλλας είναι οριστικά ο νέος στρατηγικός επενδυτής στη Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα.

Σύμφωνα με πληροφορείς του neakriti.gr ο έλεγχος της συμφωνίας προ διμήνου έκλεισε από την Τράπεζα της Ελλάδος , το σχετικό τίμημα καταβλήθηκε από τον στρατηγικό  επενδυτή και η Παγκρήτια μπαίνει σε νέα εποχή με τον κορυφαίο Έλληνα και Ηρακλειώτη Μιχάλη Σαλλα σε στρατηγικό  ρόλο.

 

Αναλυτικα το δελτίο τύπου από την Παγκρήτια Τράπεζα

 

Ο Μιχάλης Σάλλας Στρατηγικός Επενδυτής στην Παγκρήτια Τράπεζα

Με επιτυχία και εντός του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος ολοκληρώθηκε ο απαιτούμενος έλεγχος στοιχείων της Παγκρήτιας Τράπεζας (due diligence – AQR) βάσει του Συμφώνου Αμοιβαίας Κατανόησης και Εμπιστευτικότητας (MOU) που είχε υπογραφεί στις 29/11/2016 με τον κ. Μιχάλη Σάλλα, στο πλαίσιο του ενδιαφέροντός του να συμμετάσχει στο κεφάλαιο της Τράπεζας ως Στρατηγικός Επενδυτής.

Κατόπιν τούτου η εταιρεία LYKTOS PARTICIPATIONS A.E. αποφάσισε τη συμμετοχή της στην Αύξηση Κεφαλαίου της Παγκρήτιας, καταθέτοντας ήδη το ποσό της συμμετοχής της στον ειδικό λογαριασμό Αύξησης Κεφαλαίου της Τράπεζας, που της επιτρέπει να αποκτήσει ποσοστό 21,50% του συνεταιριστικού της κεφαλαίου.

Από την πλευρά της η Τράπεζα με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου έκανε αποδεκτή τη συμμετοχή του Στρατηγικού Επενδυτή.

Παράλληλα και με βάση όσα προβλέπονται από το θεσμικό πλαίσιο, κατατέθηκε από το Στρατηγικό Επενδυτή αίτηση προς την Τράπεζα της Ελλάδος για την παροχή της σχετικής έγκρισης, γεγονός που αναμένεται να σηματοδοτήσει μια νέα δυναμική πορεία της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας στο μέλλον.

Δείτε επίσης!

“Ο Θεός να μην αξιώσει καμία οικογένεια να περάσει όσα περάσαμε εμείς”

Τα εγκαίνια της έκθεσης παιδικής ζωγραφικής «Η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών» που …

Η Παγκρήτια Τράπεζα παρουσιάζει τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία του ΕΤΕΑΝ

Ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση των νέων χρηματοδοτικών εργαλείων προς  μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ιδιώτες προγραμματίζεται …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize