Τελευταία Νέα

Μια περίεργη καταγγελία ήρθε στο φως της δημοσιότητας από ιερέα της Κρήτης και πιο συγκεκριμένα της Κριτσάς

Ο ίδιος στην καταγγελία που απέστειλε στην εφημερίδα “ΑΝΑΤΟΛΗ” εκφράζει ανοιχτά τον φόβο του για το ποια θα είναι η κατάληξη της υπόθεσης στην οποία φαίνεται μπλεγμένος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, κάποιος ή κάποιοι επιτήδειοι, χρησιμοποιούν το όνομα και την ιδιότητα του ,έχοντας μάλιστα καταγράψει τη φωνή του προκειμένου να αποσπάσουν χρήματα από το ποίμνιο του.

“Είμαι στόχος. Αυτή ήταν η δεύτερη φορά. Για την τρίτη δεν ξέρω ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Ίσως να πάνε κατ’ ευθείαν στο στόχο τους. Ο Θεός να με διαψεύσει, αλλά φοβάμαι.”

Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει σύμφωνα και με το analolh.com

“Αγαπητοί μου μετά και το σημερινό γεγονός που μου συνέβη, ομολογώ ότι νιώθω αρκετά προβληματισμένος και πολλοί λογισμοί περνούν από το μυαλό μου.

Το ίδιο άτομο, στην ίδια ενορία και χωριό, στην ίδια γειτονιά ακριβώς στο διπλανό σπίτι από το προηγούμενο, χτύπησε ο δράστης. Και διερωτώμαι τώρα εγώ και λέω: Είναι τυχαία όλα αυτά και να χρησιμοποιούν το όνομα μου και την ιδιότητά μου και μάλιστα να έχουν καταγράψει την φωνή μου στο κινητό τους και να τους λέω – δήθεν- πρώτα το όνομα της ηλικιωμένης -δώσε τα λεφτά γιατί είμαι σε κηδεία και μόλις επιστρέψω θα στα δώσω, ενώ εγώ ευρισκόμουν σήμερα στη Νεάπολη και μετά στα Μάλια για κάποιες δουλειές που είχα, έχοντας μάλιστα μαζί μου και τα δύο μικρά μου παιδιά.

Είμαι στοχοποιημένος για κάποιους τους οποίους ούτε γνωρίζω, ούτε τους έχω δει ποτέ μου, ούτε καν έχουμε πιει καφέ μαζί. Εκτός κι αν κάποιοι άλλοι, ενώ κάνουν τους φίλους μπροστά, πίσω σκάφτουν το λάκκο και έδρασαν με τον τρόπο αυτό για δικά τους συμφέροντα. Αυτό για ‘μένα είναι και σημαίνει ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΑ.

Τους προσκαλώ -προκαλώ και παρακαλώ όλους αυτούς τους κυρίους που κρύβονται πίσω από την όλη αυτή ιστορία, εάν πραγματικά έχουν κάτι μαζί μου, εάν τους έχω κάνει κάτι εγώ προσωπικά να έλθουν και να με βρουν προσωπικά. Και όχι με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο.
Γιατί στους ανήμπορους ανθρώπους; Δεν με ενδιαφέρει για το πρόσωπό μου αυτό που έκαναν. Με ενδιαφέρει όμως για τους ηλικιωμένους και ανήμπορους να αντιδράσουν ανθρώπους.

Είμαι στόχος. Αυτή ήταν η δεύτερη φορά. Για την τρίτη δεν ξέρω ποιό θα είναι το αποτέλεσμα. Ίσως να πάνε κατ’ ευθείαν στο στόχο τους. Ο Θεός να με διαψεύσει, αλλά φοβάμαι.

π. ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΙΑΛΟΥΡΗΣ”

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Συνελήφθη μετά το κήρυγμα για τις μάσκες ο ιερέας

Ο ιερέας συνελήφθη με την κατηγορία της διέγερσης κατά νόμων – Τις επόμενες ώρες αναμένεται …

Ρέθυμνο – Παραλήρημα ιερέα κατά των μασκών σε παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς – Η απάντηση του Ιερατικού Συνδέσμου της ΙΜΡΑ

Σάλο έχει προκαλέσει το βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, από το 5ο νηπιαγωγείο, όπου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize