Τελευταία Νέα

Με πανό υποδέχτηκαν τον Αλέξη Τσίπρα στο Λασίθι

Μετά τις εξαγγελίες για τα μεγάλα έργα του νησιού και το διάλογο με τους αγρότες σε μια προσπάθεια να αντιμετωπιστούν τα παράπονα που υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα, ο πρωθυπουργός συνέχισε σήμερα Τετάρτη την περιοδεία του στην ανατολική Κρήτη.

Στο Λασίθι τον περίμενε «θερμή» υποδοχή από τους εργαζόμενους του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου. Όπως είχαν προειδοποιήσει θα περιμέναν τον πρωθυπουργό με πανό, ενώ τονίζουν ότι διαμαρτύρονται για τις δύσκολες συνθήκες εργασίας και την πολιτική των μνημονίων.

Mάλσιτα καταγράφηκε ένταση στον παραλιακό δρόμο του Αγίου Νικολάου καθώς όπως υποστηρίζεται η Αστυνομία απαγόρευσε τη διέλευση προς το επιμελητήριο φορέων που δεν είχαν προσκληθεί στη συνάντηση. Μεταξύ αυτών εργαζόμενοι στο νοσοκομείο, η ΑΔΕΔΥ και ο πρόεδρος του Νομαρχιακού τμήματος, η διοίκηση των συνταξιούχων του ΙΚΑ και του Εμπορικού Συλλόγου.

Το πρόγραμμα στη συνέχεια προβλέπει συνάντηση με τους παραγωγικούς φορείς του Λασιθίου, στον Αγ. Νικόλαο και επίσκεψη στο Ελαιουργείο του Συνεταιρισμού Κριτσάς. Nωρίτερα ο πρωθυπουργός συναντήθηκε στο ξενοδοχείο Ατλαντίς σε ζεστό κλίμα με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης.

 

Ο πρωθυπουργός πάντως την Τρίτη επιχείρησε άνοιγμα στους αγρότες αφού από τη Μεσσαρά σημείωσε ότι «ήρθα να ακούσω τα προβλήματα των αγροτών αλλά και να τους παρουσιάσω τις προτάσεις μας». «Γνωρίζω ότι το μεγάλο βάρος της κρίσης το σήκωσαν οι αγρότες» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ρεπορτάζ: Φιλία Σαριδάκη – Αγγέλα Δουλγεράκη

Νέα Κρήτη

 

Åðßóêåøç ôïõ ðñùèõðïõñãïý, ÁëÝîç Ôóßðñá óôçí ÐåñéöåñåéáêÞ Åíüôçôá Ëáóéèßïõ óôçí ÊñÞôç, ôçí ÔåôÜñôç 21 Äåêåìâñßïõ 2016.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς