Τελευταία Νέα

Η πόλη την έβγαλε καθαρή στο Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι! – Το “ευχαριστώ “Δημήτρη Λελεδάκη για το δύσκολο μήνα των εργαζομένων

Ευχαριστήριο

  Έχοντας ακόμη ζωηρό το αίσθημα της ικανοποίησης από την εξαιρετική επιτυχία που σημείωσαν οι φετινές καρναβαλικές εκδηλώσεις στο Ρέθυμνο, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά τους μικρούς ήρωες της καθημερινότητας μας, τους εργαζόμενους στην Υπηρεσία Καθαριότητας και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ρεθύμνης.

Επί ένα μήνα που διήρκησαν οι εκδηλώσεις, στις οποίες η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις, η πόλη μας δεν υστερήθηκε την καθαριότητα της, παρότι οι ανάγκες ήταν ιδιαίτερα αυξημένες, σε όλη της την έκταση. 

Οι εργαζόμενοι κάνοντας και πάλι την υπέρβαση που απαίτησαν οι συνθήκες, ανταποκρίθηκαν με συνέπεια, ευσυνειδησία, εργατικότητα και περίσσευμα αγάπης για το Ρέθυμνο,  τους κατοίκους του που ζούσαν στους ζωηρούς ρυθμούς της Αποκριάς και τους χιλιάδες επισκέπτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις.

Αξίζει πραγματικά ένα «ευχαριστώ» από καρδιάς και συγχαρητήρια σε αυτούς τους ανθρώπους που, όπως κάθε χρόνο, αυτή την περίοδο, παραμερίζουν τις προσωπικές τους ανάγκες για ψυχαγωγία και τις οικογενειακές τους υποχρεώσεις κι  εργάζονται σκληρά για να ικανοποιήσουν όλες τις τεχνικές ανάγκες της διοργάνωσης αλλά και για να αποσύρουν εγκαίρως τα προϊόντα της δικής μας διασκέδασης και ξεγνοιασιάς ώστε η αισθητική και η καθαριότητα της πόλης μας,  να είναι υψηλή και αδιατάρακτη. Χαίρομαι ειλικρινά που ο Δήμος μας υποστηρίζεται από άξιους συνεργάτες.

Εύχομαι καλή Σαρακοστή σε όλους, υγεία και δύναμη για να ανταποκριθούν με την ίδια συνέπεια στην απαιτητική δουλειά που προϋποθέτει η προετοιμασία του Δήμου Ρεθύμνης εν όψει της έναρξης της νέας τουριστικής  περιόδου.

 

 

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας- Καθημερινότητας

 

                                                                Δημήτρης  Λελεδάκης

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Παρατείνεται η προθεσμία για το πρόγραμμα υποστήριξης παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες

Πότε λήγει η προθεσμία για συμμετοχές Παρατείνεται η προθεσμία εγγραφών στο Πρόγραμμα Υποστήριξης Παιδιών με …

Ρέθυμνο – Ειδικές προθήκες φύλαξης προστατευτικών κρανών σε 8 πιλοτικά δημοτικά σχολεία της πόλης

ΣΥΝΠΟΛΙΣ: Και μην ξεχνάμε, «Κράνος πάντα και παντού» και τη νέα σχολική χρονιά! Συνεχίζεται και …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize