Τελευταία Νέα

Η αστυνομική διεύθυνση Κρήτης προσέφερε είδη πρώτης ανάγκης

Είδη πρώτης ανάγκης, που προορίζονται σε Ιερές Μητροπόλεις της Νήσου, στο Κέντρο Ειδικών Παιδιών «Άγιος Σπυρίδωνας» και σε κοινωνικές Υπηρεσίες, παραδόθηκαν την 27, 28, 29 και 30.12.2016, από αντιπροσωπείες Υπηρεσιών, της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, εν όψει των εορταστικών ημερών. Η προσπάθεια αυτή πραγματοποιήθηκε σε όλη την χώρα με την καθοδήγηση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Τα συγκεντρωθέντα είδη προσφέρθηκαν, σε Ιερές Μητροπόλεις της Νήσου και σε κοινωνικές Υπηρεσίες, ως μια συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς του έργου τους.

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Υποστράτηγος Ανδρέας Δασκαλάκης, επισκέφθηκε και προσέφερε είδη πρώτης ανάγκης σε Ιερές Μητροπόλεις και Κοινωνικές Υπηρεσίες της Νήσου και συγκεκριμένα.
    την 27.12.2016 μαζί με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου Αστυνομικό Διευθυντή Αντώνιο Ρουτζάκη και τον Διοικητή του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου Αστυνόμο Α΄ Σπυρίδωνα Γερμανάκη, την Ιερά Μητροπόλη Ρεθύμνου και Αυλοποτάμου  καθώς και κοινωνικές Υπηρεσίες στο Ρέθυμνο.
    την 28.12.2016 το πρωί,  μαζί με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου, Ταξίαρχο Εμμανουήλ Πετάση, στο Λασίθι, την Ιερά Μητρόπολη Πέτρας και Χερρονήσου.
    την 29.12.2016, μαζί με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, Ταξίαρχο Κωνσταντίνο Λαγουδάκη την Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου Καστελίου και Βιάννου καθώς και στο  Κέντρο Ειδικών Παιδιών «Άγιος Σπυρίδωνας» στο Ηράκλειο.
Επιπλέον την 27.12.2016 ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου Αστυνομικός Διευθυντής Αντώνιος Ρουτζάκης και ο Διοικητής του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου Αστυνόμος Α΄ Σπυρίδων Γερμανάκης, επισκέφτηκαν και προσέφεραν είδη πρώτης ανάγκης στην Ιερά Μητρόπολη Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων,

Την 29.12.2016 ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου, Ταξίαρχος Εμμανουήλ Πετάσης επισκέφτηκε και προσέφερε, είδη πρώτης ανάγκης, στην Ιερά Μητρόπολη Ιεραπίνης και Σητείας.

Χθες 30.12.2016 ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Λυμπινάκης επισκέφθηκε και προσέφερε, είδη πρώτης ανάγκης, σε κοινωνικές Υπηρεσίες στα Χανιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς