Τελευταία Νέα

Επικίνδυνη καθίζηση στον ΒΟΑΚ στη συναρμογή παλιού & νέου κόμβου Αμαρίου – Βανδαλισμοί και τεχνικές αστοχίες

Χρειάστηκε πάνω από 7 χρόνια για να ολοκληρωθεί κι όμως αντί για να λύσει προβλήματα, δημιούργησε περισσότερα. Ο λόγος για τον κόμβο Αμαρίου, όπου σημειώθηκε επικίνδυνη καθίζηση στο οδόστρωμα επί του ΒΟΑΚ. Η ΟΑΚ ΑΕ θεωρεί τις βροχοπτώσεις και την αναποτελεσματική αποστράγγιση των υδάτων ως αιτία του φαινομένου, όμως οι κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για ακόμα περισσότερα προβλήματα και βανδαλισμούς στην περιοχή.

Παρά την προειδοποιητική σήμανση οι οδηγοί αναπτύσσουν υψηλές ταχύτητες με αποτέλεσμα να είναι πολύ πιθανό να σημειωθούν ατυχήματα. Η καθίζηση που έχει εμφανίσει το οδόστρωμα του ΒΟΑΚ στη συναρμογή του παλιού με τον νέο κόμβο Αμαρίου, μπορεί να στοιχίσει ζωές, αφού διατρέχει το οδόστρωμα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Το φαινόμενο μάλιστα δεν έχει κλείσει τον κύκλο του, αφού η καθίζηση συνεχίζεται λόγω της κυκλοφορίας των οχημάτων και του όποιου προβλήματος εξαιτίας του οποίου δεν αποστραγγίζεται το νερό της βροχής.

Οι κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο και για βανδαλισμούς με πυροβολισμούς στα πανάκριβα ηχοπετάσματα, για πλημμελή και κατεστραμμένη σήμανση που έχει φέρει ως αποτέλεσμα έναν κάτοικο να έχει φυλάξει στην αυλή την πινακίδα περιμένοντας το συνεργείο που θα την επανατοποθετήσει, όπως και για μη αφαίρεση παροπλισμένου στύλου ηλεκτροφωτισμού που επικρέμαται επικίνδυνα πάνω από τα κεφάλια κατοίκων και οδηγών.

Ρεπορτάζ: Ματθαίος Καπετανάκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς