Τελευταία Νέα

Ενεργές οι γυναίκες του Πλατανιά σε φιλανθρωπικές δράσεις στο Ρέθυμνο

Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και οι φιλανθρωπικές δράσεις στην πόλη καθημερινά μας συγκινούν. Εχθές έξω από το χώρο του Δημαρχείου συναντήσαμε μερικές γυναίκες από τον Πλατανιά που δημιούργησαν μια ομάδα, και οι οποίες  για δεύτερη συνεχή χρονιά συμβάλουν στη βοήθεια αδύναμων κοινωνικών ομάδων της πόλης με την πώληση χειροποίητων κατασκευών και γλυκισμάτων.

    Οι γυναίκες αυτές προσπαθούν να συμμετέχουν μέσα από φιλανθρωπίες στα κοινωνικά δρώμενα ως τον ελάχιστο τρόπο για να μην μένουν αμέτοχες στα κοινά της πόλης, κάτι που είναι άξιο λόγου.

Οι μέρες αυτές πλημυρίζουν αγάπη από όλους για όλους. Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι το Ρέθυμνο είναι ιδιαίτερα ενεργό και επικεντρωμένο στον ουσιαστικό στόχο της αληθινής βοήθειας με καθημερινά παραδείγματα που καλό είναι να αναγνωρίζονται.

Η ομάδα γυναικών Πλατανιά ξεκίνησε με δική τους πρωτοβουλία συμβάλλοντας και οι ίδιες με χρηματικά ποσά και προσωπικό χρόνο για να κατασκευάσουν σπιτικά χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα διαφόρων ειδών, προϊόντα τροφίμων όπως ντόπιες ελιές,  χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στεφάνια, αλλά και χριστουγεννιάτικα μπουκάλια με την τέχνη του ντεκουπάζ.

Όλα τα χειροποίητα είδη είναι προς πώληση, σε πολύ προσιτές τιμές έξω από το χώρο του Δημαρχείο μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου από τις 10:00 – 15:00. Επίσης για όποιον τις επισκεφτεί υπάρχει πάγκος με κεράσματα αναψυκτικών και γλυκισμάτων.

Όλα τα έσοδα που θα μαζευτούν από τις πωλήσεις θα διατεθούν στο Σύλλογο Αγάπη, στα παιδιά με Αυτισμό, στο Ειδικό σχολείο, στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου και στο Γηροκομείο Ρεθύμνου.

daynight.com.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς