Τελευταία Νέα

Εικαστική Δράση «Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ» από το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ΑμεΑ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Το daynight επισκέφτηκε το «Χωριό του Αϊ-Βασίλη» που διοργάνωσε με επιτυχία για άλλη μια χρονιά το 16ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου.

Χορευτικά, το σπιτάκι του Αϊ-Βασίλη, αναπαράσταση της Γέννησης του Χριστού με συνοδεία χορωδίας, παραμύθια, κουκλοθέτρο, καραγκιόζης, εικαστικά εργαστήρια, αλλά και γλυκιές δημιουργίες στο εργοστάσιο σοκολάτας ήταν μερικά από τα δρώμενα που έλαβαν χώρα στο προαύλιο και τις αίθουσες του σχολείου.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά και σε όλους εκείνους που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση στηρίζοντας το σύλλογο «Ηλιαχτίδα» , το κέντρο απασχόλησης ΑΜΕΑ «Μαζί μπορούμε» και τους δότες μυελού των οστών. Τέλος, οφείλουμε να υπογραμμίσουμε πως η θέληση και η διάθεση για προσφορά νικούν όλα τα εμπόδια. Το 16o Δημοτικό Σχολείο κατόρθωσε να γεμίσει με απέραντη αγάπη ένα τόσο μικρό χώρο. Και του χρόνου παιδιά!

daynight.com.gr

Εικαστική Δράση «Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ» από το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ΑμεΑ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ στο Χωριό του Αι Βασίλη στο 16ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου

Παιδικές φωνές, πολλή αγάπη και γονείς, που δεν εγκαταλείπουν ποτέ… Κάπως έτσι, ξεκίνησε το ταξίδι του συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου πριν 10 χρόνια. Φέτος ο Αι Βασίλης μας έκανε το πιο όμορφο δώρο, με τη λειτουργία του Κέντρου

Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΑΠ ΑμεΑ) ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. Το ΚΔΑΠ ξεκίνησε με πολλά όνειρα, για μια κοινωνία ίσων ευκαιριών και ίσων δικαιωμάτων. Το Σαββατοκύριακο που πέρασε ζήσαμε όλη την θετική ενέργεια των συμπολιτών μας μέσα στο φιλόξενο Χωριό του Αι Βασίλη. Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ‘’ευχαριστώ’’ στο 16ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου, που μας έδωσε τη δυνατότητα να έρθουμε σε επαφή με τους συμπολίτες μας. Η ζεστασιά, με την οποία μας δεχτήκατε, είναι η δύναμή μας! Εμείς πιστεύουμε ότι μόνο ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να αγκαλιάσουμε τη διαφορετικότητα και να παλέψουμε γι’ αυτήν. Στο χωριό του Αι Βασίλη φτιάξαμε τη δική μας πόλη , παρέα με τους μικρούς μας φίλους. Στο εργαστήρι εικαστικών του χωριού , χαρούμενα παιδιά έφτιαξαν το δικό μας κόσμο. Ο κόσμος μας πρεσβεύει την ισότητα, την αγάπη και την αλληλεγγύη. Σας ευχόμαστε καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία !

η πρόεδρος

Κλάδου Ειρήνη

 

Δείτε επίσης!

Συντάξεις – ΟΠΕΚΑ – Πληρωμές για ΕΦΚΑ, ΙΚΑ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΑΜΕΑ, Α21, ΚΕΑ – Έως 1.568 ευρώ αναδρομικά

Συντάξεις – ΟΠΕΚΑ : Πληρωμές για ΕΦΚΑ, ΙΚΑ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΑΜΕΑ, Α21, ΚΕΑ- Έως 1.568 ευρώ αναδρομικά. …

Συντάξεις – ΟΠΕΚΑ – Πληρωμές για ΕΦΚΑ, ΙΚΑ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΑΜΕΑ, Α21, ΚΕΑ – Έως 1.568 ευρώ αναδρομικά

Συντάξεις – ΟΠΕΚΑ : Πληρωμές για ΕΦΚΑ, ΙΚΑ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΑΜΕΑ, Α21, ΚΕΑ- Έως 1.568 ευρώ αναδρομικά. …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize