Βραβεία δίνει το Επιμελητήριο Λασιθίου στις τοπικές επιχειρήσεις

Το Επιμελητήριο Λασιθίου στο πλαίσιο της υποστήριξης της επιχειρηματικότητας και της τοπικής οικονομίας γενικότερα, προτίθεται και φέτος να βραβεύσει επιχειρήσεις του νομού Λασιθίου που διακρίθηκαν την χρονιά που πέρασε, στον πρωτογενή, δευτερογενή και τριτογενή τομέα της οικονομίας.

Τα βασικά κριτήρια επιλογής των εταιρειών που θα διακριθούν αποτελούν: η συνεισφορά τους στην καταπολέμηση της ανεργίας, η ανάπτυξη/προώθηση της καινοτομίας, ο εξωστρεφής τους χαρακτήρας και η τουριστική ανάπτυξη. Τα παραπάνω κριτήρια διαμορφώνονται και διαφοροποιούνται αντίστοιχα, ανάλογα με τον τομέα δραστηριοποίησης της κάθε υποψήφιας επιχείρησης.

Για το λόγο αυτό καλούνται οι επιχειρήσεις οι οποίες θέλουν να συμμετάσχουν στην διαδικασία επιλογής να υποβάλουν σύντομο ιστορικό και προφίλ μαζί με μια απλή αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στα γραφεία του Επιμελητηρίου, στο fax 2841023831 ή μέσω email στο [email protected] μέχρι και την Πέμπτη 5/1/2017.
Οι βραβεύσεις θα γίνουν στην εκδήλωση κοψίματος της πίτας του Επιμελητηρίου που θα γίνει εντός του Ιανουαρίου σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί προσεχώς.

radiolasithi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς