Αυστηρό μήνυμα της οικογένειας Γιακουμάκη για την εκταφή του Βαγγέλη που έχει αιτηθεί ο Κώστας Σπύρου

Νέα θύελλα για την οικογένεια Γιακουμάκη που βλέπει ,όχι μόνο καθυστερήσεις στην υπόθεση, αλλά και να προκύπτει αίτημα εκσκαφής της σορού του άτυχου Βαγγέλη δύο χρόνια μετά το θάνατό του.

Το αίτημα έρχεται από τον ιδιωτικό ερευνητή Κώστα Σπύρου που είχε κάνει λόγο για εγκληματική ενέργεια σε βάρος του άτυχου σπουδαστή.

“Μόνο η οικογένεια μπορεί να ζητήσει εκσκαφή”

Η οικογένεια Γιακουμάκη μέσω του δικηγόρου της κ.Μπούκα που μίλησε στην ΚΡΗΤΗ TV απευθύνει νέο αυστηρό μήνυμα σημειώνοντας ότι «Δεν έχει ζητηθεί εκταφή από την οικογένεια Γιακουμάκη και η οικογένεια είναι η μόνη που μπορεί να το ζητήσει. Επαναλαμβάνουμε ότι δεν γνωρίζουμε, ούτε έχουμε έρθει ποτέ σε επαφή με τον ιδιωτικό ερευνητή κ.Σπύρου».

Πάντως ο κ.Σπύρου κατέθεσε σύμφωνα με το ereportaz.gr έγγραφη αναφορά, με την οποία ζητά εκταφή της σορού του άτυχου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη. Στηριζόμενος -όπως υποστηρίζει- στα στοιχεία και ευρήματα που έχει συλλέξει μέχρι σήμερα μετά από πολύμηνη έρευνα, κάνει λόγο για δολοφονία του νεαρού φοιτητή καθώς δηλώνει βέβαιος πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια απορρίπτοντας έτσι τα μέχρι τώρα σενάρια.

Επιπλέον, ο ερευνητής λόγω της σοβαρότητας που χαρακτηρίζει την υπόθεση, ζητά τον διορισμό Εφέτη Ανακριτή που θα ασχοληθεί με την πλήρη διαλεύκανση της, 2 χρόνια μετά τον θάνατο του Βαγγέλη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς