Από σήμερα πιστοποιημένα με τα σήματα «κρήτη», «κρητική κουζίνα» & «κρητικό μπακάλικο»

Η εκδήλωση απονομής σημάτων  «κρήτη», «κρητική κουζίνα» & «κρητικό μπακάλικο» από την Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης

Από σήμερα πιστοποιημένα με τα σήματα  «κρήτη», «κρητική κουζίνα» & «κρητικό μπακάλικο» είναι 250 προιόντα 90 παραγωγών της Κρήτης καθώς και 19 χώροι εστίασης αλλά και ένα κρητικό μπακάλικο.

Η εκδήλωση απονομής των σημάτων από την Αγροτοδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης έγινε, το πρωί στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Ο Πρόεδρος της Αγροτοδιατροφικής Μανώλης Χνάρης ανέφερε πως πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική προσπάθεια η οποία θα συνεχιστεί.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, τόνισε πως μόνο με πιστοποίηση μπορεί να γίνει αποτελεσματική προώθηση των προιόντων του νησιού και ότι η προσπάθεια για την εξωστρέφεια του πρωτογενή τομέα της οικονομίας συνεχίζεται.

Στην διάρκεια της εκδήλωσης χαιρέτισε και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Μανόλης Αλιφιεράκης, ενώ η κα Χριστίνα Χαλκιαδάκη, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας  «Γεύσεις Κρήτης Χαλκιαδάκης» & μέλος του Δ.Σ. των Super Market Χαλκιαδάκης Α.Ε. μίλησε με θέμα «To brand – name «κρήτη» από την πλευρά του επιχειρηματία».

Δείτε επίσης!

Χανιά – Τα Νεώρια εμβληματικό έργο για όλη τη χώρα – Προστασία της Μονής Αγίας Τριάδας και άλλων Μοναστηριών της Κρήτης

Έπειτα από πολλά χρόνια αναμονής εισέρχεται στην τελική ευθεία το ζήτημα της διάσωσης, αξιοποίησης και …

Ρέθυμνο – Συνεχής συνεργασία με την περιφέρεια Κρήτης για την επιτυχή υλοποίηση των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΗΝ Π. Ε. ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ   Συνάντηση στο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize