Τελευταία Νέα

Άρωμα Χριστουγεννιάτικης προσφοράς στο Ρέθυμνο για το σύλλογο Αγάπη με.. cocktails in the city!

Μερικοί άνθρωποι έχουν τη γλύκα ακόμα και στο όνομά τους. Ο λόγος για την Ζαχαρένια Ρουμελιωτάκη που διατηρεί εδώ και χρόνια το πιο.. μυρωδάτο κατάστημα στο Ρέθυμνο και φέτος μετά από χρόνια και χρόνια πολλά που έψαχνε τον Άγιο Βασίλη, τον βρήκε, του ανάθεσε την εγκάρδια υποδοχή των φίλων της παλιάς πόλης του Ρεθύμνου και είπε να κάνει το καλό με έναν πολύ ζεστό τρόπο στην καρδιά των ημερών των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και του ανέλπιστα κρύου φέτος για την Κρήτη, χειμώνα.

Έτσι λοιπόν σε ένα από τα πιο γραφικά σοκάκια της παλιάς πόλης του Ρεθύμνου, κάπου ανάμεσα σε Αρκαδίου και Εθνικής Αντιστάσεως, η μουσική της Ηρώς Φρυγανάκη και του Άρη Σπυρόπουλου έδωσε το σύνθημα ότι κάτι παίζει! Και.. για να πάω να δω;

Και  παραδίπλα από τα decks, στο όμορφο αυτό πάρτι on the road, τα.. cocktails in the city του Κωνσταντίνου Μαραγκουδάκη και χάρις τον Βασίλη Κόκκινο. Έτσι λοιπόν, οι περαστικοί ξαφνιάστηκαν ευχάριστα από τη μουσική, τη συνόδευσαν με ένα ποτό και αυτό για καλό σκοπό, αφού τα έσοδα της βραδιάς διατέθηκαν στις ανάγκες του Συλλόγου Αγάπη που τόσα χρόνια προσέχει συνανθρώπους μας που μάς χρειάζονται ένα παραπάνω και όλο το χρόνο.

Τελικά το κρύο το μόνο που έκανε ήταν να ζεστάνει τις καρδιές μας και να τις ανοίξει στον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη τη βοήθειά μας. 

Και όλα αυτά, επειδή απλά, κάποιοι άνθρωποι έχουν τη γλύκα.. ακόμα και στο όνομά τους!

Ρεπορτάζ: Ιωάννα Καψάλη

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς