Τελευταία Νέα

Άμεση η ανταπόκριση του Πρωθυπουργού σε πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας του Ροδακίνου

Ο Δήμαρχος Αγίου Βασιλείου κ. Γιάννης Ταταράκης εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα για την άμεση ανταπόκριση του σε ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας του Ροδακίνου για την βελτίωση βατότητας δημοτικού οδικού δικτύου και της πρόσβασης προς τις παραλίες του οικισμού.

Κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στις Μοίρες στις 20 Δεκεμβρίου και σε μια ολιγόλεπτη συζήτηση με τον κ. Δήμαρχο έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την περιοχή στην οποία είναι τακτικός επισκέπτης και έχει διαπιστώσει την δυναμικότητα της, την ανοδική τουριστική ανάπτυξη αλλά και τις ελλείψεις σε δημόσιες υποδομές.

Άμεση ήταν η ανταπόκριση των εμπλεκόμενων υπηρεσιών, προσωπικά του Υπουργού Υγείας και Βουλευτή Ρεθύμνου κ. Ανδρέα Ξανθού, και βέβαια του πρωθυπουργικού γραφείου μέσω της κ. Ελένης Σταυρακάκη με αποτέλεσμα την έγκριση χρηματοδότησης ύψους 450.000 ευρώ από τον  Γ.Γ. ΕΣΠΑ-ΠΔΕ κ. Παναγιώτη Κορκολή προς τον Δήμο Αγίου Βασιλείου.

Το συγκεκριμένο έργο ανέρχεται στις 780.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένων 330.000 ευρώ από πόρους Δήμου) και θα αφορά στην βελτίωση της πρόσβασης κατοίκων και επισκεπτών προς τις παραλίες της Τ.Κ. Ροδακίνου.

 

 

 

Γραφείο Δημάρχου

 

 

Δήμου Αγίου Βασιλείου

 

 

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Προσέφεραν στη δομή τρόφιμα και πρώτες ύλες – Ευχαριστούμε!

 Η Δομή Παροχής Συσσιτίου που λειτουργεί στο Ρέθυμνο με τη στήριξη της  Περιφέρειας Κρήτης,  του …

Ρέθυμνο – Δρόμος μήκους 4,5 χιλιομέτρων που ενώνει τον οικισμό Σακτούρια με την περιοχή Πρασονήσι

Μια ένα χρηματοδότηση ύψους 350.000 ευρώ εγκρίθηκε από τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη για τον Δήμο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize