Τελευταία Νέα

Άγιος Νικόλαος: Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής διαφώνησε με το Δήμαρχο για το περίπτερο στη Ρ. Κουνδούρου

Νέα τροπή λαμβάνει η υπόθεση της τύχης του περιπτέρου, που βρίσκεται στην αρχή της οδού Ρ. Κουνδούρου στο λιμάνι μετά τη χθεσινή απόφαση που έλαβε η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αγίου Νικολάου.

Το περίπτερο μετακινήθηκε πέρυσι στην απέναντι πλευρά του δρόμου, πλησιέστερα στο θαλάσσιο μέτωπο του λιμανιού, καταλαμβάνοντας τμήμα του υπαίθριου χώρου όπου τοποθετεί τραπεζοκαθίσματα το κατάστημα «Twins», αλλά επέστρεψε πάλι στην αρχική του θέση, μιας και η μετακίνηση είχε πραγματοποιηθεί χωρίς την ολοκλήρωση όλων του προβλεπόμενων από το νόμο διαδικασιών.

Ο Δήμαρχος Αντώνης Ζερβός εισηγήθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής τη μετακίνηση του περιπτέρου στην απέναντι πλευρά του δρόμου, προς την πλευρά της ALPHA Τράπεζας και την τοποθέτησή του σε σημείο που δεν θα εμποδίζει τη θέα από κάποιο άνοιγμα του τραπεζικού καταστήματος.

Τη διαφωνία τους, που αναγράφεται στην έντυπη έκδοση της ΑΝΑΤΟΛΗΣ, εξέφρασαν ο Αντιδήμαρχος Κωστής Κοκκίνης,  ο δημοτικός σύμβουλος Ν. Αφορδακός. Στην ψηφοφορία που ακολούθησε καταψήφισαν οι Κων. Κοκκίνης, Έφη Βελημβασάκη- Κοκολάκη, Νικ. Αφορδακός, ενώ ο Χάρης Αλεξάκης ψήφισε «παρών». Υπερψήφισαν ο Δήμαρχος και ο κ. Δημ. Σφυράκης. Ο κ. Μιχ. Σγουρός απείχε της συζήτησης και ψηφοφορίας λόγω συγγένειας με τον περιπτερούχο.

Το θέμα με την εισηγητική απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής θα εισαχθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο και θα κληθεί να λάβει την οριστική απόφαση για το περίπτερο.

ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΝΤΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς